|
||||
|
||||
![]()
Danke shon herr Κλεόβουλος
![]() Τα multi ήταν τα μόνα σίγουρα. Τώρα θα μάθω και τα transcriptus ![]() Σήμερα λέει ήρθα Ηράκλειο για να δω που έχουν και τις τιμές αλλά σιγά, δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα! Γενικότερα το "άθλημα" πάσχει εδώ... Θα πάω για αγγελία και αν βρεθεί κανείς χριστιανός να μου πουλήσει έχει καλώς, αλλιώς μαγαζί από Αθήνα. Δυο ερωτήσεις: 1. Βρήκα κελύφη στο τζάμπο και πήρα (κατά το γούστο μου αρκετά ωραία), όμως ήταν σε συσκευασία που είχε και κάτι αρωματικό μέσα, κατά συνέπεια μυρίζουν, σαν ποτ πουρί. Αρκεί ένα καλό μπάνιο με χλωρίνη για να τα χρησιμοποιήσω; 2. Το να χρησιμοποιήσω βότσαλα αντί για πέτρες θα είναι ok για τα transcriptus? Επειδή τα έχω, όχι τίποτα άλλο... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ 120Lt | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 30-10-15 09:11 |
Tanganyika 120lt | Nick S3 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 27-10-09 23:51 |
120lt homemade με red devils | ctzellos | Φωτογραφίες μελών | 3 | 01-01-09 12:58 |
Koινωνικό 120lt | kill_bill | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 18-01-08 00:47 |
Προτάσεις για κιχλίδες λίμνης Tanganyika | jopa | Tanganyika | 8 | 08-09-07 18:39 |