|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος!
Μια χαρά οι ανούμπιες σου. Οι βαλισνέρια όμως, μετά απο 1 χρόνο δεν θα έπρεπε να είναι γίγας;
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο και τα νεον πανεμορφα...
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος ο Μπαμπης.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Moλισ τελειωσω με την σχολη θα βαλω ποιο απαιητικα φυτα γιατι θα εχω χρονο να ασχολουμε περισσοτερο....το ph το κραταω με τυρφη και απο τα ξυλα που εχω...Ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας και τις διορθωσεις σας.....στην αρχη ελεγα μα τοσο χαλια ειναι?
![]() ------------------------- Με τις βαλεσνεριες φιλε μου μαλλον κατι δεν παει καλα επειδη δεν εχω υποστρωμα γιατι ειχα ξανα βαλει και ειχαν χαλασει.....μολις ξαναεβαλα εριξαν τα φιλα τους και εκει που αρχιζαν να βγαζουν παλι κατι δνε πηγε καλα δεν ξερω τι φταιει ισως το υποστρωμα που δεν υπαρχει.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη babis100nx : 01-09-11 στις 08:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και εγω αυτο το προβλημα εχω με τις βαλισνεριες...Το θεμα ειναι οτι ενω ειναι φυτα χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις δεν εχω καταφερει να τις κρατησω χωρις υποστρωμα και co2 σε αντιθεση με αλλα φυτα χαμηλων απαιτησεων BTW ωραιο το ενυδρειο σου! |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς δεν έχεις υπόστρωμα;Ούτε εγώ έχω.Μόνο χαλίκι.
Βοηθάω με ταμπλέτες λίπανσης βυθού και excel μισό καπάκι, 2 φορές την εβδομάδα.
|
|||
|
|||
![]()
Ριχνω μονο flourish μια φορα την εβδομαδα και ειχα βαλει μια φορα ταμπλετες οταν πρωτοφυτεψα
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι λιπανση ακριβως? | sefis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 18-07-11 19:40 |
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ | CHRISTOS13 | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 11 | 14-12-10 13:48 |
τι ακριβως κανω? ευχαριστω.. | ekt | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 06-11-09 13:14 |
τι ακριβως κανει ο transhipper???? | Mariel | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 17-02-05 08:27 |
τι ειναι αυτο ακριβως??? | Vasilis | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 3 | 01-09-04 19:12 |