|
|
||||
|
||||
![]()
ok αλλα νταξει σκοπος νομιζω ειναι να εχει και καποιες στιγμες ελευθεριας και γι αυτο καποιες φορες τον αφηνω free.thanks παντως μικρε aquarista
![]() ------------------------- και μιας και το θυμηθηκα απο ξηρη τροφη τι προτεινεται?εννοω μαρκα γιατι εχω μπερδευτει με τοσα που διαβαζω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquahobby : 26-08-11 στις 21:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με πρασινη κ ντερμπι δεν θα το βαρας ποτε!!!μ0νο με την ωρα και αυτο την κιτρινομαυρη!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θέλει αρετή και τόλμη η λευτεριά φίλε μου
![]() ![]() το να έχεις ελεύθερο κάποιον προκειμένου να κινδυνεύει απο παντελή άγνοια κινδύνου και μετά να του τις τσούζεις επειδή το παράκανε ....... καλύτερα λουράκι ![]() ![]() η μόνη χρήση της εφημερίδας για τα σκυλάκια είναι για να κάνει την πάνα για εκμάθηση τουαλέτας μάλιστα μπορείς να βάζεις την ανάλογη σελίδα και να βγάζεις και το άχτι σου όταν μάθαινα το πρώτο μου να τα κάνει σε συγκεκριμένο σημείο θυμάμαι ότι κυνήγαγα να βάζω το πρόσωπο του Μπούς και βέβαια όταν του άφηνε κουραδίτσα ακριβώς στην μούρη έλεγα "μπράαααααβο το καλό σκυλάκι" και το εννοούσα διπλά!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εκείνη την εποχή ήταν το κυνήγι του σαουδάραβα λάντεν
,αρχηγού των σαουδαράβων τρομοκρατών που εκπαιδεύτηκαν στην Αμερική να πιλοτάρουν αεροπλάνα με λεφτά που έδωσε η οικογένεια Μπούς (για άλλους λόγους όμως) και που μετά πιλοτάρισαν τα αεροπλάνα τους στο πεντάγωνο όπου και το ένα τράκαρε και εξαυλώθηκε εντελώς σαν να κουβάλαγε και έναν τόνο C4 (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια) και τα άλλα έπεσαν στους διδυμους πύργους (όχι αυτούς του Τόλκιν αλλά στο περίπου όμως) και ενώ τους χτύπησαν πολύ ψηλά αυτοί κατέρευσαν απο κάτω προς τα πάνω ενώ τα συντρίμια τους έγιναν μικρά μικρά κομματάκια λές και κάποιος είχε βάλει εκρηκτικά(αλλά ποτέ δεν ξέρεις) ...........που κρυβόταν στις σπηλιές του αφγανιστάν υπο την προστασία των κακών ταλιμπαν αν είχα κουτάβι για εκμάθηση τουαλέτας τώρα........έχω υπόψιν κάτι μούτρα για χέσιμο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανες και πολιτικους πρεπει να αλλαζουμε συχνα για τον ιδιο ακριβως λογο.
|
||||
|
||||
![]()
να ενημερωσω λιγο τι γινεται με το σκυλακι γιατι ισως κανω καποια λαθη αν και γενικως δεν εχω προβλητα.
Εχει αρχισει να ακουει στην βολτα ειναι πιο ηρεμος,με την τροφη του(την ξηρα) φαινεται να την εχει συνηθισει και γενικοτερα ειναι πολυ δεκτικος σε χαδια κλπ εκει που με παραξενεψε απιστευτα και ειδικοτερα σημερα ηταν το εξης: πηγα Pet city και του πηρα ενα κοκκαλο το οποιο ειναι για να το δαγκωνει και νομιζω τρωγεται. του το δινω λοιπον αφου το περιεργαστηκε λιγο το αφηνει διπλα του.επειδη ηταν στη μεση του σαλονιου πηγα να το μαζεψω και με το που το βλεπει αυτο παει και το μαζευει.προσπαθησα να του το παρω και εγινα ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.εκανε προσπαθεια να δαγκωσει και με δυσκολα εβαλα δυναμη για να το απομακρυνω. πριν λιγο επαναληφθηκε.γιατι γαμωτο???τι κανω λαθος ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο κατοικιδιο! | jimfytakis | Άλλα ζώα | 31 | 19-07-08 11:30 |