|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
με παιρνει να το κανω 60 βαθος που εχει καποια (+) οπως ειπατε.. .. και 60 υψος αντι 70.. δεν με πειραζει..οσο για γνωσεις..μονος μου.. .. παει μονο του.. στον πατο θα βαλω μαρμαρο με οδηγους και μεσα θα μπουν τα τζαμια 10αρια και κοντρες και γωνιες και ολα.. εχω φτιαξει και αλλο ετσι 100λιτρα βεβαια.
στα φιλτρα θα δυσκολευτω λιγο αλλα θα τα καταφερω.. επισεις στην ντουλαπα μπετο εχει κατω οποτε δεν διαφερει απο τα υπολοιπα μερη του σπιτιου. στα πλαινα δεν με νοιαζει γιατι δεν θα ακουμπαει καν. για ψαρια τωρα προσπαθω να φανταστω τι μου αρεσει ποιο πολυ... κλινω προς αφρικη μερια.. αμμο και πετρες εχω αφθονες.. μακαρι να βρω και ψαρια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ναι, μην το κανεις,γιατι το μαρμαρο εχει πολες νευρωσεις που εσυ δεν τις βλεπεις,και σε τετοιο μηκος ,με ενα σεισμο σιγουρα θα ραγισει. Οσο για τα τζαμια να βαλεις οποσδηποτε 12αρι γυαλι,και τουλλαχιστον διπλες κοντρες ,πανω κατω,Φαντασου την μπανιερα σου ε αυτο ειναι τριπλασιο σε ογκο και βαρος. |
|
||||
|
||||
![]()
Διαφωνω με τον περιορισμο σε βαθος για λογους συντηρησης.
Υπαρχουν και τσιμπιδες και δεν θα κανει κανενα high φυτεμενο να ειναι με τα χερια μεσα στο νερο συνεχεια. Μεχρι 70-80 εκ υψος δεν υπαρχει προβλημα ΙΜΟ. Τωρα αν παει για αφρικανες ειναι αλλο θεμα. Εκει νομιζω δεν χρειαζεται τοσο πολυ υψος, οσο χρειαζεται πλατος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εσυ μπορεις να το πας για αφρικανικο αλλα ο Αντωνης ειπε κατι για 800 λιτρα με Tetras.
Θα με φαει λαχανο με τα 400 λιτρακια μου. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Ο δελτα66 σου εδειξε τον παραδεισο,στην γυαλα,εγω σου δειχνω την κολαση στη φυση. ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j7Rc8...layer_embedded Δελτα 66 δεν σε περνει αστο ,γιατι απο βιντεο η αφρικη δεν πεζετε. ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ : 25-08-11 στις 16:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο καθενας με τα γουστα του. Εγω πχ θελω το ενυδρειο να με ηρεμει και οχι να μου αναβει τα αιματα. Αρκετα τρεξιματα εχουμε στη ζωη μας. Με χαλαει λιγο και το πολυ νταμαροθεαμα οπως και τα αλατα που πιανουν παντου. ------------------------- Θα παραδεχθω ομως την ευκολια συντηρησης του (μαλαουι ιδιαιτερα) αφου τα περισσοτερα τετρας θελουν μαλακο επεξεργασμενο νερο (τυρφη ή ξερα φυλλα ή μιξη με ΑΟ κλπ)
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 25-08-11 στις 17:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μου δωσατε αρκετο φως θα ελεγα.. προχωραω στην κατασκευη και σας ενημερωνω .. αν αργησω πνιγηκα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δει ροδοστομους σε πραγματικα μεγαλο ενυδρειο???
Καμια σχεση με οτιδηποτε αλλο. To ψηλο "γρασιδι" που εχει δεξια στο βυθο ειναι echinodorus tenellus και δεν ειναι δυσκολο φυτο. Το φουντωτο αριστερα ειναι christmas moss που κι αυτο ειναι ευκολο φυτο.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θελω τα φωτα σας για τη βαση του ενυδρειου 455 λιτρα. | ntak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 28-03-11 00:15 |
Κατασκευη βασης 440 λιτρα ενυδρειου. | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-05-10 19:15 |
κατασκευη ενυδρειου DΙY 350 λιτρα | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 25-10-09 13:39 |
κατασκευη ενυδρειου 300 λιτρα..... | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 20-07-09 12:18 |
Νεος με ενυδρειου 126 λιτρα | f1rm4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 05-02-09 13:28 |