|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι τον βάζεις όπως είναι και για τα λίτρα σου θες 6-7 κιλά.
Καλή επιτυχία ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια πηρα 5 κιλα
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία αφού έχεις και ψόφιο βάλτων από κάτω και με τον ζωντανό από πάνω κάνε ένα υπόστρωμα 5 εκ.
Το στήσιμο του ενυδρείου είναι ωραία περίοδος μετά αρχίζει το περίμενε... που αν δεν έχεις κάποιον να σε συγκρατεί νομίζεις πως σε 3 μέρες είσαι έτοιμος να πας στο pet να πάρεις 3 tag ![]() Y.Γ. τον νεκρό μπορείς να τον πλύνεις και καλύτερα να είναι νερό ΑΟ |
|
||||
|
||||
![]()
Με την μικρή μου εμπειρία στα reef θα σου έλεγα να μην τον βάλεις καθόλου και να χρησιμοποιήσεις νεκρό . Αν κάτι πάει στραβά θα σε πάει πολύ πιο πίσω ! Βακτήρια , τροφή και υπομονή
![]() Αν τον χρησιμοποιήσεις νομίζω ότι είναι καλύτερα να τον ξεπλύνεις με νερό από το ενυδρείο σου πρώτα . ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια δεν τον εχω βαλει ακομα!!γιατι να παει κατι στραβα σου ετυχε εσενα η καποιον αλλον????δεν το καταλαβα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχουν οι υπέρμαχοι του ζωντανού αραγονίτη, υπάρχουν αυτοί που χρησιμοποιούν μισό-μισό,λογικό όταν θες 50 κιλά που να βάλεις όλο ζωντανό (μεγάλο κόστος), και η άποψη οτί τίποτα δεν μπορεί να είναι ζωντανό μετά από κάποιους μήνες σε μια σακούλα άρα βάζουμε μόνο νεκρό(και φθηνό) που θα αποικιστεί σύντομα από τα μικρόβια του ζωντανού βράχου μας.
Για προβλήματα μετά από χρήση ζωντ. αραγονίτη δεν έχω ακούσει. Αν όντως κάποιος ξέρει κάτι να μας το πει. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο θελω να ακουσω κ εγω αν οντος καποιος ειχε προβλημα με αγορασμενο ζωντανο αραγωνιτι???
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
¶λλωστε τι ζωντανό (πραγματικά) μπορεί να υπάρχει σε μια "κονσέρβα" με άμμο? Ίσως λίγα βακτηρίδια, που όπμως υπάρχουν σε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες στον ζωντανό βράχο. ΙΜΟ αυτά είναι μαρκετινγ παιχνίδια των εταιριών.
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως ο φίλος μας εννοεί κάποιο προιόν που πουλιέται σε νερό ως ζωντανός; Θυμάμαι παλιότερα κάπου το είχα δει αλλά δεν το βρίσκω...
|
|
||||
|
||||
![]()
http://aquapro.en.ec21.com/Live_Sand...6_3338081.html αυτο πηρα παιδια
![]() ολα δεκτα!απλα ρωταο αν καποιος δοκημασε κατι παρομιο κ επαθε αυτα που λετε??τωρα το εχω αγωραση καλος η κακος!δεν ειχε αλλον αραγωνιτι βασηκα μονο αυτον!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αραγωνιτης | papagalos123 | Malawi | 33 | 05-03-09 10:57 |
Αραγωνιτης | rom | Malawi | 18 | 04-03-09 03:25 |