|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιτελους ήρθε και το bottom drain. To "δακτυλιδι" προφανως ειναι για την περιπτωση του liner και δεν θα μου χρειαστεί.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ηρθε και ο Υδραυλικος.......
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αναμονες ρευματος....
![]() ![]() ![]() ------------------------- Επανερχομαι σε μια παλιοτερη μου ερωτηση..... Τι ογκο βιολογικου υλικου θα χρειαστω ? Πρεπει να το γνωριζω για τις διαστασεις του φρεατιου του φιλτρου .......Κανεις ?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 27-08-11 στις 11:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Τεραστια σημασια θα εχει και η ιχθυοφορτωση της λιμνης αλλα για 7000 λιτρα Ηλια και με μονο χρυσοψαρα να παρεις 30 λιτρα Κ1 δοκιμασμενα με εκπληκτικα αποτελεσματα αφου ειναι πολυ καλο και για μηχανικο φιλτραρισμα...
αν θελεις να βαλεις και κατι εξτρα π.χ βιοσφαιρες η βιομπαλες κανενα προβλημα οχι ομως σφουγγαρια! Εσυ Ηλια τι βιολογικο υλικο σκεφτεσαι να βαλεις? Μην ξεχνας οτι θα εχεις και φυτα τα οποια προσφερουν καποια βοηθεια αλλα μην βασιστεις πανω σε αυτα σε μεγαλο βαθμο.
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη με ενα φρεατιο πχ 100 λιτρων ειμαι οκ ??
Δεν εχω σκεφτει ακομα τιποτα για τα υλικα του φιλτρου μια και δεν εχει ερθει η ωρα.... Καλο θα ηταν να αρχισετε τις προτασεις....... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτες ειναι δουλειες. καλη αρχη
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα το εκανα μεχρι και 200
![]() Αν π.χ φτιαξεις ενα φιλτρο 700 λιτρων και βαλεις υλικα που δεν εχουν την δυνατοτητα μεγαλης αποικισης βακτηριων τοτε θα υπαρχει προβλημα.... Τεσπα... οταν ερθει η ωρα Ηλια θα τα ξαναπουμε... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Bottom drain θα βάλεις στην ψησταριά ή θα χρησιμοποιήσεις εμένα.
Ε ; Φανταστικέ μου φίλε ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πληροφοριες! | stavaigi | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 9 | 26-10-10 10:15 |
πληροφοριες για co2 | Psytrancer | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-02-09 03:04 |
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | CHRIS4204 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 15-10-08 10:50 |
Πληροφοριες για D.I.Y CO2 | Θεοδωρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 18-07-07 21:34 |
Πληροφοριες | maiktr | Ζωοτόκα | 5 | 03-11-05 12:57 |