|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως χρησιμοποιούντε κελύφη σαλλιγγαριών αγορασμένα απο λαική , ή μαζεμένοι απο την ύπαιθρο.
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά το project ακυρώθηκε λόγω πώλησης του ενυδρείου(Vag καλογέμιστο).Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τις πληροφορίες που μου έδωσαν για το συγκεκριμένο είδος και επιφυλάσσομαι για το επόμενο setup μου.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδες...
Θα ηθελα να ρωτησω και γω αν μπορω να βαλω 3 labidochromis (1αρσενικο 2θηλυκα) σε 85λ... και αν οχι τι αλλο μπορω να βαλω απο Malawi να τονισω βεβαια οτι τα 85 το καλοκαιρι θα τα κανω 300 ή 400...
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Νίκο
τα 85 λίτρα είναι απαγορευτικά για κιχλίδες απο Malawi. Θέλουν μήκος ενυδρείου ελάχιστο 1μ. και πάνω απο 150 λίτρα. Δες αν σ' αρέσει κάτι απο Τανγκανίκα (κοχυλόψαρα) και το συζητάμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε τα labido τα εχω αγαπήσει ασε που είναι και μικρα αλλά το καλοκαίρι θα μπουν σε 3πλάσιο ενυδρείο
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι μικρά θα βολευτούν για λίγο καιρό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε 5εκ δεν είναι να βάλω 3 ή 4
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά 2 χρυσόψαρων για 60λτ | litsa | Χρυσόψαρα | 4 | 02-06-11 09:18 |
Οσκαρ σε 60λτ???ΛΟΛΛΛΛ!!! | mariloulou | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 05-05-11 09:17 |
60λτ Ν.Αμερικης | dimitrisemm | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 27-04-11 00:42 |
Στησιμο Ν. Αμερικης 60λτ (2) | imichal | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 20-04-11 20:37 |
Γατοψαρα για 60λτ | tolis_1234 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 27-12-04 04:10 |