|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, οπότε πρωί πρωί δευτέρας θα επισκεφθώ το pet shop, από όπου μου χάρισαν και τα δύο χελωνάκια μου για ένα καλύτερο φίλτρο.
Θέλω απλώς να σημειώσω πως δε μου μυρίζει κάτι άσχημο, πιο πολύ σα θαλασσινό νερό μου κάνει όταν πλησιάζω πολύ κοντά στο ενυδρείο. Επίσης, το ενυδρείο είναι πεντακάθαρο, δεν έχει ίχνος βρωμιάς. Επισυνάπτω και ορισμένες φωτογραφίες ώστε να σας βοηθήσει καλύτερα να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. *Τα χελωνάκια μου διαφέρουν σε χρώμα και σχεδιάκια, υπάρχει περίπτωση να αλληλοφαγωθούν; ![]() ![]() Shot at 2011-08-20 ![]() Shot at 2011-08-20 ![]() Shot at 2011-08-20 ![]() Shot at 2011-08-20 ![]() Shot at 2011-08-20 |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι αλλο είδος. Δεν είναι τα ίδια. Να αλληλοφαγωθουν όχι, διοτι είναι στο ίδιο περιπου μεγεθος. Αν γινει κανενας τυχαίος τραυματισμός πανω στο φαγητο, αυτο είναι αλλο...
Μπορουν να βγουν τελείως απο το νερό ωστε να στεγνωσουν; Ειναι αρκετά σημαντικό αυτό.
|
|||
|
|||
![]()
Ανεβαίνουν και λιάζονται πάνω στα βραχάκια, ειδικά η "κοκκινομαγουλίθρα", που τη χάνεις που τη βρίσκεις πάντα σκαρφαλωμένη στο μεγάλο βραχάκι είναι.
Αναφορικά με το φαγητό τους, τις ταίζω ξεχωριστά και προσέχω να είναι πλήρως ικανοποιημένες και οι δύο. Προς το παρόν έχω προμηθευτεί γαριδούλες και κάτι πολυβιταμινούχα στρόγγυλα χρωματιστά...σα φακές είναι, που μου τις έδωσαν από το pet shop, να τους δίνω 2-3 φορές (οι βιταμίνες) τη βδομάδα. Δε ξέρω αν πρέπει να αρχίσω από τώρα να τα ταίζω με καροτάκια, λάχανα και μπιζέλια. Ελπίζω το πρόβλημα με τη μυρωδιά να διορθωθεί και να είναι και τα χελωνάκια μου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε ή/και να φροντίσω μη ντραπείτε, είμαι ανοιχτή σε όλες τις σχετικές προτάσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Δυο φορες την εβδομαδα για μικρες χελωνιτσες ειναι πολυ λιγο. Δινε καθε μερα ή μερα παραμερα . Ριξε μεχρι να σταματησουν να τρωνε. Δυστυχως τα πετ σοπ που τα πουλανε τις περισοοτερς φορες δεν εχουν ιδεα οποτε μην τους πολυ εμπιστευεσαι και πολυ. Διαβασε μονη σου οσα περισοτερα μπορεις ωστε να τις εχεις για πολλα χρονια συντροφια.
|
|