|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ήξερα και ρώτησα μην
![]() ![]() ------------------------- Ρίξε καμιά ιδέα αδερφέ γιατί είμαι στα φυτεμένα και λέω να κάνω την πρώτη μου προσπάθεια με πέτρες.Τι μπορώ να φιλοξενήσω σε αυτά τα λίτρα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jimn : 19-08-11 στις 13:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λάθος τρόπος αντίδρασης αλλά μην το πάρεις βαριά φίλε jimn
![]() Όπως σου απάντησε και ο kotsokk μπορείς να βάλεις κιχλίδες απο Τανγανικα που είναι μικρότερες και έχουν χαμηλότερες απαιτήσεις σε λίτρα. Δες εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21473 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ. Εννοειτε οτι χαριτολογώντας το ελεγα... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορείς να κάνεις ένα ενυδρείο με πέτρες
να βάλεις κιχλίδες απο λίμνη ταγκανίκα και να λές ότι είναι malawi ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ πολύ καλή επιλογή! Και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ.
Αν το ξεκινήσεις, κράτα μας ενήμερους με την πρόοδο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εννοείται....
από το παραπάνω λινκ που έδωσα πόσα ψαράκια(Neolamprologus brevis) μπορώ να βάλω σε αυτά τα λίτρα ? |
|
||||
|
||||
![]()
Στο λινκ που το βρήκες αναφέρει:
Παράθεση:
Σε αυτά καταλήγω απλά διαβάζοντας το αρθράκι, προσωπική άποψη δεν έχω! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά 2 χρυσόψαρων για 60λτ | litsa | Χρυσόψαρα | 4 | 02-06-11 09:18 |
Οσκαρ σε 60λτ???ΛΟΛΛΛΛ!!! | mariloulou | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 05-05-11 09:17 |
60λτ Ν.Αμερικης | dimitrisemm | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 27-04-11 00:42 |
Στησιμο Ν. Αμερικης 60λτ (2) | imichal | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 20-04-11 20:37 |
Γατοψαρα για 60λτ | tolis_1234 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 27-12-04 04:10 |