|
|
|||
|
|||
![]()
Αν μπορείς δώσε μου ένα λίνκ με τα μουλτι. Δεν τα ξέρω ποια είναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
μην μασας φιλε..μπορεις να βαλεις και μικρα τρανσκριπτους χωρεις σαλιγκαροφωλιες που στην χαλανε ολη την φαση...3 εως 4 ψαρακια θα'ναι ιδανικα..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτα ειναι http://www.bigskycichlids.com/Lmultifasciatus.htm |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα.Συγγνώμη για τις καθυστερημένες απαντήσεις αλλα ειμαι εκτός σπιτιού.Αφρικανέ τα ψαράκια αυτα ειναι κοχύλοψαρα απο οτι κατάλαβα, έτσι δεν ειναι;Μήπως έχουμε και κανα λινκ για τα τρανσκριπτους;Αν τελικα παω σε κοχύλια αγοράζω σαλιγκάρια απο σούπερμάρκετ τα βραζω και παίρνω τα κοχύλια; Τα τρανσκριπτους πως αναπαραγωνται;
------------------------- Τα βρήκα τα τρανσκριπτους και μου αρεσαν πάρα πολύ!Τωρα μένει να τα βρω και σε κανα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη.Καμιά ιδέα κανείς; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panioul : 20-08-11 στις 17:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ειναι κοχυλοψαρα,οπως τα λες κανεις με τα σαλιγκαρια,αλλα απως σου ειπα και πιο πανω,εναι ψαρια βυθου ,και εσυ εχεις μεγαλο υψος,και δεν ξερω αν θα σου αρεσει αυτο.Οσο για τα αλλα δεν τα ειχα ποτε,ξερω οτι εχω διαβασει γιαυτα,οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=panioul;612872]Καλησπερα.Συγγνώμη για τις καθυστερημένες απαντήσεις αλλα ειμαι εκτός σπιτιού.Αφρικανέ τα ψαράκια αυτα ειναι κοχύλοψαρα απο οτι κατάλαβα, έτσι δεν ειναι;Μήπως έχουμε και κανα λινκ για τα τρανσκριπτους;Αν τελικα παω σε κοχύλια αγοράζω σαλιγκάρια απο σούπερμάρκετ τα βραζω και παίρνω τα κοχύλια; Τα τρανσκριπτους πως αναπαραγωνται;
------------------------- Τα βρήκα τα τρανσκριπτους και μου αρεσαν πάρα πολύ!Τωρα μένει να τα βρω και σε κανα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη.Καμιά ιδέα κανείς;[/QUOTEτα τρανσκριπτους ειναι πολυ ομορφα..σαν ψαρια/ ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως αν ο φίλος βάλει κι άλλες πέτρες να κάνει "πυργάκι";;;(κολλημένο βέβαια...)
Μήπως γεμίσει περισσότερο το χώρο... Τα transcriptus θα κυκλοφορούν και στα πιο ψηλά επίπεδα;;; |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή ερώτηση krispie!Μακάρι να τους αρέσει κάτι τέτοιο ώστε να γεμίσει περισσότερο το ενυδρείο.Προς το παρών προέχει να βρω κάπου να τα πάρω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περίεργο... | nicpapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 12-06-11 21:45 |
Περίεργο.. | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 04-02-11 12:25 |
Περίεργο | syphon | Αναγνωρίσεις φυτών | 13 | 25-09-10 00:15 |
Ένα περίεργο ον | PascM | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 7 | 05-03-08 19:05 |
Περίεργο | hotgates | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-08-07 10:04 |