|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!
τελικα οπως περασαν οι μερες αποφασησα να αλλαξω λιγο τα σχεδια και να ξεκινησω με κατι μικρο για αρχη, να δω πως θα παει και αν ολα πανε καλα και εχω ορεξη να ξεκινησω αργοτερα κατι μεγαλυτερο. λοιπον σκευτομαι το εξης. μια μικρη λιμνη 1,5 χ 2 με βαθος 1 μετρο οπου θα μπουν φυτα και οχι ψαρια κατα 99%. σκευτομαι να την κανω με αυτο το υλικο το liner οταν σκαψουμε την λακουβα πρεπει πριν τοποθετησω το liner να βαλω και καποιο αλλο υλικο πριν απο αυτο αναγκαστικα? ενοω μονοτικα κτλ η καποια αμμος που διαβασα?και πως την στερεωνεις την αμμο αφου η λιμνη θα εχει καθετο τοιχομα σχεδων? απο οσα ποστ διαβασα δεν καταφερα να καταλαβω τις διαδικασιες που χρειαζονται για μια μικρη και οχι μεγαλη λιμνουλα με liner . εχετε να μου προτεινετε καποιο ποστ εσεις? εχω μπερδευτει λιγο.. |
|
||||
|
||||
![]()
την αμμο δε τη βαζεις στα τοιχοματα χαχαχα αλλα στον πατο της λιμνης και στα επιπεδα. αυτο που βαζεις κατο απο το λαινερ ειναι γεωυφασμα για να το προφυλαξεις απο ριζες και πετραδακια αν μπεις στο you tupe και γραψεις koi pond θα σου βγαλει πολλα βιντεακια με κατασκευες λιμνων και περιπου θα καταλαβεις !
|
|
||||
|
||||
![]()
θα το κανω ευχαριστω πολυ.
και αυτο το γεωυφασμα που το βρισκω και πως το ζηταω? επεισης απο που προτεινετε να προμηθευτω το liner? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα Λιμνη | MIXALIS CYPRUS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 181 | 07-10-11 20:51 |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
H ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 10-05-11 21:13 |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |