|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφη και προσεγμένη δουλειά φαίνεται...
Θα έχει αρκετό ενδιαφέρον το στήσιμο λόγω του σχήματος του ενυδρείου... Καλή συνέχεια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξανα-καλως ηρθες στα γλυκα!!
![]() ![]() ![]() ![]() Πολυ καλο πλατος!! Σου δινει πολλες δυνατοτητες για ενα φανταστικο aquascape!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και μενα αυτο το 90χ90 μου αρεσε, αλλα και λιγο πανο απο το 55
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To 55 εγινε εσκεμενα φυσικα.Θελω ενα ρηχο σεταπ για να εχω βελτιστο αποτελεσμα με λιγοτερη καταναλωση , και λιγοτερα λιτρα για τα διαφορα ζουμια.
Γενικα το ολο θεμα θελω να ειναι ενα οικονομικο πακετο που να με ευχαριστει σε καθημερινη βαση.Εξου και το μεγαλο πλατος.
|
||||
|
||||
![]()
όπως πάντα άρτιος DIY εξοπλισμός,μέχρι τώρα αλλά και στα επόμενα υποθέτω!!!
αυτά τα υπερβολικά στην πλάτη πολύ τα ζηλεύω-η γυναίκα μου δεν θα με άφηνε με τίποτα να κάνω το σαλόνι μας αντλιοστασιο ![]() ![]() για να δούμε και την συνέχεια ΥΓ πολύ καλό βάψιμο μιλάμε!!! ποιό βερνίκι είναι αυτό,απο όσο βλέπω αυτήν την απόχρωση ψάχνω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι σωληνες εκει που ειναι δε φαινονται στο ματι ενος επισκεπτη, ειναι καλα κρυμενες
Οσο για την βαφη δεν ειναι χρωματιστο βερνικι. Ειναι νεροβαφη ξυλου (κασσια) και απο πανω με πιστολι εχω περασει ενα χερι sealer (εποξικο για να κλεισουν οι ποροι του ξυλου) και απο πανω εχει ενα χερι σατινε βερνικι Νο 30.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νικο πολυ ωραια κατασκευη.
και εμενα μου αρεσει το 90χ90 και θα ηθελα να το δω γρηγορα γεματο..... περιμενουμε τη σιγουρα πολυ καλη εξεληξη του... υ.γ. απο φως τι σκεφτεσαι??? και τι αντλια θα βαλεις για επιστροφη?
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή δουλειά!Είχα διαβάσει και το προηγούμενο θέμα σου!Και εκεί άψογος!
Κρίμα που δεν σου βγήκε το αλάτι!Έλεγα και εγώ να κάνω το βήμα φέτος αλλά τελικά πήρε ένα χρόνο παράταση το εγχείρημα. Όταν λες φυτεμένο τι απαιτήσεων εννοείς; Αν μιλάς για διοξείδια και τέτοια δεν θα έχεις θέμα με το sump!Εκτός και αν μιλάς για χαμηλών απαιτήσεων!!!!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Λίμνουλα" (κοινώς σκάφη με νερό) στον κήπο | Simpethera | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 22-09-03 14:50 |