|
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλάκι!!!!
Κοίτα μήπως το έχουν χάσει και το ψάχνουν.
|
||||
|
||||
![]()
για το τσιπακι που λες το τσεκαρε ναι και δεν ειχε
το σκυλακι παιδια δεν ειναι καθολου ψαρωμενο.μου γαγβιζε σημερα το πρωι για να τον βγαλω εξω και μολις ανοιξα την πορτα εφυγε με την μια.Με στεναχωρησε γιατι δεν ακουγε και τον εψαχνα κανα πενταλεπτο να τον βρω.του εβαλα τις φωνες κλασσικα τωρα παω να παρω και λουρι. Αυτο που με φοβιζει ειναι μηπως εχει μαθει το ''εξω'' και δεν την παλεψει σπιτι |
|
||||
|
||||
![]()
όλα είναι θέμα εκπαίδευσης (δικής του και δική σου ταυτόχρονα). πριν το σπιτώσεις κάνε ένα ψάξιμο μήπως το έχασε κάποιος (με αγγελία στο δίκτυο ή ακόμα και σε περιοδικά). το ότι σου γάβγιζε για να βγει είναι καλό. τουλάχιστον δεν θα λερώσει στο σπίτι. όσο για το αν ακούει ή όχι νομίζω ότι βιάζεσαι. είστε μαζί 3 μέρες, ακόμα μαθαίνεται ο ένας τον άλλο. υπομονή χρειάζεται. και ναι you can teach an old dog new tricks, οπότε μην μασάς
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια νομιζω οτι ειναι αυτο
το βρηκα σε αγγελια οτι το ψαχνουν ![]() ![]() τι να κανω? ------------------------- αν και ΟΛΟΙΔΙΟ το σκυλι την τσεκαρα τη Photo πολυ καλα πηρα στο τηλεφωνο και μ ειπαν οτι το σκυλακι εχει βρεθει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquahobby : 08-08-11 στις 12:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δωσε λινκ της αγγελιας.
Θα κανεις οτι θα ηθελες να κανει οποιος εβρισκε ενα ζωακι που θα ειχες χασει εσυ....
|
||||
|
||||
![]()
Σκέψου ότι είσαι στην θέση τους ....
|
||||
|
||||
![]()
καλημερααα
παιδια νομιζω οτι το σκυλακι ειναι πολυ ανησυχο. καταρχην πλεον οταν το βγαζω βολτα με το λουρι(του κανω καμια ωρα βολτα γιατι εχω και χρονο) δεν θελει να γυρισουμε.οταν χθες εφτασα εξω απο το σπιτι ενω σε ολη τι διαδρομη δεν εβαζα καθολου δυναμη αντιδρουσε πολυ σε σημειο νομιζω που ποναγε.δεν ηθελε με τιποτα να μπει μεσα.η βολτα εγινε στη 1 τα ξημερωματα με ξυπνησε σημερα στις 8 γρυλιζε και μ εγλειφε και με το που σηκωθηκα γαβγιζε διπλα στην πορτα για να βγει εξω.του εκανα συντομη βολτα(με την τσιμπλα στο ματι ειμουνα) και εξω απο το σπιτι παλι τα ιδια. Μηπως ειναι δυστυχισμενο ετσι η μηπως δεν εχει μαθει ακομα πως ειναι να εχει αφεντικο?Σορυ που σας πρηζω αλλα δεν εχω εμπειρια στο θεμα και γι αυτο ρωταω. |
|
||||
|
||||
![]()
Yπομονη θελει,δεν ειναι τιποτα,πρεπει να του μιλας με λιγο αυστηρο τονο οταν θες να του δωσεις να καταλαβει οτι πρεπει να γινει το δικο σου και να το επιβραβευεις οταν κανει κατι σωστο.Πρεπει να μαθει οτι εσυ εισαι το αφεντικο και οτι δεν κανει οτι του γουσταρει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο κατοικιδιο! | jimfytakis | Άλλα ζώα | 31 | 19-07-08 11:30 |