|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Για αρχη ασε τον να νοιωσει ανετα ακομα δεν σε ξερει καλα .
Αν θες να ανεβαινει σε κρεβατια καναπεδες κλπ δεν υπαρχει προβλημα αν δεν θες τα κοβεις Μαζεψε καλου κακου οτι μπορει να ριξει κατω , κολονιες χημικα κλπ , και μην εχεις καλωδια την πριζα μην τα μασησει Μπορεις να του μαθεις το box http://www.google.gr/search?rlz=1C1S...w=1632&bih=812 για να καθεται εκει οταν λειπεις , μην σου φενεται καπως αμα το μαθει θα μπαινει και μονος του Μια καλη ξηρα τροφη ειναι οτι πρεπει για αρχη αμα θες ψαξε και για την BARF διατροφη Λουρι παντα και χωρις λουρι μονο σε περιορισμενους χωρους χωρις σκυλους που μπορει να ειναι " αντιζηλοι " γιατι οσα μπουκαλακια νερο και να τους ριχνεις αμα τυχεις σε σκυλο που θελει να κανει κακο δεν του κανει τιποτα το βρεξιμο , εχω εναν ημιαιμο τετοιο και ξερω τι σου λεω , μεγαλο προβλημα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
thank u για τις συμβουλες.
Σημερα ειναι το πρωτο τεστ. Του αφηνω νερο,φαγητο στο μπαλκονι και θα φυγω για εξω,θα γυρισω 2-3 βεβαια θα ειναι καποιος στο σπιτι οποτε θα μαθω και ποια η συμπεριφορα του τωρα μες στο κλουβι ποσο ανετα θα νιωθει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως αν του εχεις λουρι και του πεσει αλλος σκυλος ειναι χειροτερα με το λουρι.
|
||||
|
||||
![]()
Αν του την πεσει το αφηνεις
Στην βολτα μπορουν να συμβουν πολλα παραπανω απο εναν σκυλοκαβγα που με λουρι τα αποφευγεις , οποτε νομιζω οτι το να μην φορας λουρι στον σκυλο για αυτον τον λογο μονο ειναι λιγο επιπολαιο |
|
||||
|
||||
![]()
Σε βολτα με λουρι δεν υπαρχει περιπτωση να προλαβει να του την πεσει αλλος σκυλος γιατι απλα με το που δεις καποια περιεργη κινηση μπαινεις εσυ μπροστα και ο αλλος σκυλος καταλαβαινει οτι εχει να κανει με εσενα οποτε του κοβεται η φορα.
|
||||
|
||||
![]()
Παντως βλεπω οτι μου τσιναει αρκετα οταν ας πουμε θελω να τον βγαλω στο μπαλκονι γιατι πιθανον καταλαβαινει οτι δεν θα ειναι μαζι μου.χθες επειδη ηθελα να φυγω και το μπαλκονι ειναι μεγαλο του φωναζα να βγει εξω για δεκα λεπτα ως που πηγα και τον τραβηξα απο το λουρι και μου αγριεψε.
Σημερα στην ιδια συμπεριφορα εσκυψε το κεφαλι και βγηκε. Η αληθεια ειναι οτι με στεναχωρει που το βλεπω και ξενερωνει οταν ειναι να βγει μπαλκονι αλλα φανταζομαι δεν πρεπει να μου παρει τον αερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και το σκυλι το ειχε καταλαβει και προσπαθουσε να γυρισει να αμυνθει αλλα εγω κοιμομουν ![]() Ραμματα στο μπουτι εμεις, κομμενο αυτι ο αδεσποτος για να την αφησει. ![]() Παράθεση:
Υπομονη και ανταμοιβη ο\ταν κανει αυτο που θελεις. Η αρχη ειναι μονο δυσκολη, μετα θα τα βρισκετε αερας. Παράθεση:
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο κατοικιδιο! | jimfytakis | Άλλα ζώα | 31 | 19-07-08 11:30 |