|
|
||||
|
||||
![]()
πολλα μπραβο!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν του εχεις μια δικη του γωνια για υπνο,ενα καλαθακι ας πουμε με καποιο παπλωματακι μεσα,και το εχεις βγαλει βολτα πριν φυγεις δεν θα προκαλεσει προβληματα ουτε θα σου λερωσει.Μπραβο για την πραξη σου να το παρεις απο τον δρομο,διατρεχει πολλους κινδυνους στο δρομο...
|
||||
|
||||
![]()
Eγω θα σου πω ενα μπραβο για την προσπαθεια σου να συνεφερης ενα χαμενο σκυλακι, αλλα δεν ξερω τι θελεις να κανεις. Απο οτι καταλαβα οι δικοι σου δεν ειναι και πολυ κοντα με τα ζωα, εσυ το να το αφηνης το πρωι ελευθερο δεν κανεις τιποτε απο το να το σπρωχνης στην προηγουμενη του ζωη. Λοιπον φιλε τα ζωα μας θελουν διπλα τους ,εφ οσον σε διαλεξε και σε ακολουθησε και το θελεις φροντισε να το κρατησης. Το να κοιματε κατω απο το κρεβατι δεν ειναι λυση, θα του στρωσης ενα πανερι με μια παλια κουβερτα και θα το μαθης μια γωνια εστω και στο δωματιο σου. Θα του εχεις ενα μπωλ με καθαρο νερο και θα το βγαζης δυο φορες την μερα βολτα γυρω απο το σπιτι η στην γειτονια για να κανη την αναγκη του και να μην σε λερωνη. Θα του δεινης μια φορα την μερα φαγητο κροκετες που να μπορει να τις φαει και λιγο κονσερβα για σκυλους που θα την κρατας στο ψυγειο σκεπασμενη. οταν το ζωο το ξαναφηνης στο δρομο θα εχει την μοιραια καταληξη ολων των αδεσποτων να το σκοτωση καποιο αυτοκινητο και θα νιωθης εσυ υπευθυνος γι αυτο. Αν κανης κατι στην ζωη σου μαθε να το κανεις σωστα και δεν θα χασης.
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου δεν καταλαβες.
Το σκυλακι εχω σκοπο να το κρατησω δεν το συζηταω,σημερα το αφησα ελευθερο για τις ωρες που θα ειμαι στη δουλεια γιατι φοβηθηκα μη φρικαρει μες το σπιτι μονο του μιας και εχει μαθει τοσο καιρο στο δρομο. |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μας καμια φωτογραφια να τον δουμε.
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησει και να περνατε καλα.
Ο μονος τροπος για να μαθεις τι θα γινοταν αν τον αφηνες μονο του, ειναι να κανεις οτι πρεπει να κανεις (συντομη βολτα το πρωι για την αναγκη, να μαζεψεις καλου κακου οτι παπουτσια και παντοφλες ειναι αδεσποτες, να του αφησεις και ενα κοκαλο οδοντιατρικο) και να πας στη δουλεια σου. ![]() Καλο ειναι να τον περιορισεις σε ενα χωρο (δωματιο) μονο του σπιτιου. Δεν ξερω αν η ανοιχτη μπαλκονοπορτα θα βοηθησει, εγω την αφηνω. Δεν εχω ακουσει ποτε παραπονα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο κατοικιδιο! | jimfytakis | Άλλα ζώα | 31 | 19-07-08 11:30 |