Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Θαλασσινό νερό > Επιστήμη θαλασσινού νερού > Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 02-10-04, 14:50
immerback Ο χρήστης immerback δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

Νικόλα (πολύ χάρηκα που είδα απάντηση από εσένα και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί) προς το παρόν δε έχω πρόβλημα αφού λόγω απουσίας ξεφορτώθηκα όλα τα ψάρια και έχω αφήσει μαλακά κοράλια και κάποια ασπόνδυλα.Θέτω το θέμα γιατί με έχει απασχολήσει παλαιότερα πάρα πολύ.Έχω ακούσει πως στην αναπτυξη του ΝΟ3 συμβάλλουν και τα φίλτρα αφού μένει εκεί βρόμα.Το είδα το μακρόφυτο εδώ στη Γερμάνια.Βέβαια αυτός χρησιμοποιεί και το ντενιτρατορ της ''ρεντ σι''.Μου είπε πως του κάνει δουλεία αφού μακροάλγη μέσα στο ρεεφ δε μπορεί λόγω τανκ να βάλει, ενώ δεν χρησιμοποιούν, όσο έχω δει εδώ refugium.Επίσης χωρίς να μου εξηγήσει μου είπε πως το DSB βλαβερό και δε βοηθάει.Μπορεί άραγε μόνο το Berline system, να εξαλοίψει το ΝΟ3?Τέτιοα διαφορά με το σκιμμερ μάνο?Εμένα παλια με είχαν είχαν βοηθήσει μόνο οι αλλαγές και το καθάρισμα του βυθού με ανστροφή της ροής(βλέπεις τότε είχα και φίλτρο βυθού).Η αλήθεια είναι πως μεγάλο σκίμμερ δεν έβαλα ποτε λόγω προβλήματος με τους χώρους του ενυδρείου.
Απάντηση με παράθεση

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές