|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εννοείται
όλα τα τέστ που έχουν να κάνουν με χρώμα άλλωστε αλλά διαφωνείς ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις το 7,2 απο το 7 και το 6,8 ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενδεχεται να παιζει ρολο και η παλαιοτητα του τεστ. Σε ενα ληγμενο τεστ KH πoυ ειχα, η διαφορα του χρωματος ειχε γινει αναπαισθητη.
|
||||
|
||||
![]()
σωστό κι αυτό που λές (όπως συνήθως άλλωστε)
αλλά Σπύρο μου εδώ μιλάμε ότι ακόμα και το χαρτί που είναι για να συγκρίνεις με το δείγμα έχει πολύ μικρή διαφορά χρώματος απο βαθμίδα σε βαθμίδα πόσο μάλλον να πρέπει να συγκρίνεις και δείγμα νερού ενυδρείου με αυτό το χαρτάκι βασικά το θέμα το έκανα μήπως έχω εγώ δυσχρωματοψία ......... και κατέληξα να αγοράσω Ph Pen ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γαματο το test pen.εγω εχω υγρα τεστ της τετρα και καμμια φορα ψιλοδυσκολευομαι αν και σε γενικες γραμμες δεν σε μπερδευουν τα συγκεκριμενα.αλλα θα το σκεφτω σοβαρα για το pen...
ωραιος Σπυρο... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δοκιμαστικο paludarium 80l-test-test..1-2...test!! | kwstas_original | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 60 | 04-08-10 11:31 |
Γνωρίζει κανείς; | flying_guardian | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 29-03-08 21:29 |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |