|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παντος με πιο μικρες και πιο πολες πετρες θα ειχες περισοτερες κριψονες που ειναι σιμαντικο,θελι και πολι μικρες κριψονες οπος οταν ειναι μια πετρα πανο στην αλι και αφινι χαραμαδες γι τα μικρα να επιβιοσουν.και λιγο μεγαλιτερες γι τα ψαρια που ειναι μεσα να κριβοντε οταν θελουν επαρκος.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε και καμια φοτο τα ψαρακια ομως να τα δουμε και εμεις!!!και αν θελεις πες μας και που τα βρηκες μπας και βρουμε και εμεις!!!πολυ ωραιο το ενυδρειο σου παντως!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tι δεν μπορείς να βρεις;Labido;;και τα demasoni δεν είναι τόσο δυσεύρετα..υπάρχουν και σε καταστήματα!Ευχαριστώ πάντως..
Για φωτο δεν κάθονται ακόμα..είναι οι πρώτες μέρες μέσα στον καινούριο τους χώρο και φοβούνται με την παρουσία μου..ενώ πριν τα μεταφέρω όποτε με έβλεπαν,τσουυυπ όλα πάνω για μάσα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βαγγέλη φοβερό το στήσιμο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ωραιο ενυδρειο!!!φοβερο αποτελεσμα...
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο το νταμαρι.......!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πέρα απτην πλάκα εγώ τα έχω δει και σε καταστήματα.. |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
650 λίτρα malawi τι να βάλω? | theodarras | Malawi | 40 | 14-11-10 18:50 |
Παρουσίαση Malawi 240 λίτρα | Yannis_K | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 25-03-09 13:01 |
Malawi 120 λίτρα | zagorakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 07-06-08 11:14 |
300 λίτρα Malawi update | frits | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 16-02-07 11:52 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |