|
|
||||
|
||||
![]()
τα υπολοιπα ψαρια τα εχω περιπου ενα χρονο και δεν εχω καμια απωλεια. το σκαλαρι και τα 2 σαε ειναι περιπου 20 μερες στο ενυδρειο μου
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι, ρωτησα πως πανε, αν βλεπεις περιεργες συμπεριφορες, γρηγορες ανασες κλπ
τα δυο ψαρια τα πηρες απο το ιδιο καταστημα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- τα υπολοιπα ειναι μια χαρα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 29-07-11 στις 02:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βλεπεις καθολου στα αλλα ψαρια τα πτεριγια φαγωμένα, τα ματια τους τα πνευμονια τους να ειναι κοκκινισμενα...??? |
|
||||
|
||||
![]()
οπως ξαναπα ολα τα αλλα ειναι μια χαρα. οπως ηταν και αυτο μεχρι χτες. εγω πιστευω οτι καπου πρεπει να χτυπησε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, υπαρχει μεγαλη πιθανότητα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρακολουθα εκτος του σαε ολα τα ψαρια και ιδιως το σκαλαρι με τα διαφανα περιττωματα και ενημερωσε.
Κρατα σε καλη ποιοτητα το νερο με τις αλλαγες σου και τιμες περαμετρων σωστες για τα ψαρια. Καλυ τυχη.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | aggelospap | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 24-02-10 22:02 |
Προβλημα η οχι? | gkrokidis | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 09-02-10 00:52 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | anasios | Greek Aquarist's Boards | 10 | 23-03-07 14:16 |
Προβλημα με ΝΟ3 | Cpagr | Δίσκοι | 12 | 07-03-07 12:50 |
προβλημα... | rita | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-02-06 14:54 |