|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το μελέτησα αρκετά το θέμα αυτό το οποίο και το έκοψα στον προϋπολογισμό, λόγω κόστους και χρόνου...Ανυπόμονος βλέπεις. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Kαθε δεκα μετρα βαθος εχουμε 1 bar πιεση...στη περιπτωση της δεξαμενης θα εχεις συνολικα 1,2 bar (1bar ατμοσφαιρικη +0,2 υδροστατικη).Σαν υλικο το κρυσταλο δεν εχει αναγκη απλα ειναι η καλη εφαρμογη πανω στο τοιχειο.θα το δοκιμαζα στη θεση σου.Αν πετυχενε θα ηταν το κατι αλλο!!!!!!!!!!Παρε παραδειγμα το ενυδρειο στη Ροδο,για κατι τετοιο λεμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
επανηλθα μετα απο λιγες μερες απουσιας.... εχω καθαρισει την δεξαμενη και την εχω γεμισει με νερο περιπου στο 1 μετρο για αρχη για να μπορω να μπαινω μεσα. θα βαλω και φωτογραφιες συντομα.. ολα τα ψαρια που δειξατε ειναι πολυ ενδιαφεροντα.. οταν κατασκευασω το συστημα του φιλτρου θα μπορω τοτε αφοβα να παραγγειλω αυτα τα ψαρια και γιατι οχι να κανω και αναπαραγωγες ωστε να εχω για αρκετα χρονια αρκετα σπανια ειδη στη λιμνη. για τζαμι στο πλαι ειναι λιγο δυσκολο γιατι θα κοιμαμαι με τις αμφιβολιες μην γινει κατι.. εχουμε και αρκετους σεισμους τωρα τελευταια οποτε μια παραμικρη μετατοπιση του μπετου θα ραγισει το τζαμι.. δεν το αποκλειω σαν προοπτικη ομως.. τωρα το θεμα μου ειναι να βρω μια η δυο αντλιες οπου θα δουλευουν με ηλιακα πανελ (ελπιζω να βρω κατι στα μετρα μου)
και κατι αλλο.. δεν με νοιαζει πολυ η ομορφια αλλα το "θεμα" που θα υπαρχει εκει... κοι μαζι με αυτα τα σπανια τερατα που μου δειξατε θα ειναι πραγματικα κατι πολυ ενδιαφερον. |
|
||||
|
||||
![]()
Αντώνη, αν είναι για να βλέπεις τα ψάρια σου από το πλάι, υπάρχει και άλλη λύση, πολύ πιο εύκολη στην πράξη, εξίσου όμορφη αν την σκεφτείς καλά και χωρίς βέβαια να έχεις έννοιες.
|
||||
|
||||
![]()
βεβαιως θα ηθελα να ακουσω διαφορες λυσεις. αν και πιο πολυ τωρα με καιει το θεμα της φιλτρανσης
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενας......... | GENITORAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 01-10-09 11:36 |
H «τελεια» ψαροσουπα | Πάνος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 17-05-09 23:12 |
Sos Ενασ Ειδικοσ (doctor) Please!!!!!!!!!! | GODLIGHT | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 13-02-06 12:37 |
Ενασ ακομη... | targas21 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 13 | 28-06-05 17:40 |