|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
...Για να μην σου πω δικια μου περιπτωση γκαφας που ουτε 2 χρονων παιδακι δεν το κανει... Χαριζεις οντως ψαρια???? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ασε και εγω απο γκαφες αλλο τιποτα για τα ψαρια προς το παρων δεν χαριζω αλλα αν συνεχισουν ετσι οι γεννες μεχρι τον χειμωνα θα χαριζω κιολας.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Σε ποια λιμνη?
----------------------------------------------------------------------------------------- Να είχα και μια λιμνούλα... ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lans : 27-07-11 στις 14:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω τα μαινγκανο και τα λαμπιντο τα κιτρινα κλασικα πραγματα δηλαδη ------------------------- Παράθεση:
μπα.... μας βαρεθηκε και πηγε διακοπες σου λεει ακρη δεν βγαζω μαυτους τους παλαβους οποτε αντε γεια...........
Ψαλιδοχέρης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΙΜΗΣ : 28-07-11 στις 09:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παντος φιλε την απαντηση την πηρες.η μαλαουι με οριακα το τονιζω,οριακα 2 ειδη ή ταγκανικα με 3 ανετα μικρομεσεα...να'στε καλα ολοι..εμεις κυριε μιμη θα τα ξαναπουμε..
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σημερα μου συνδεσαν το ιντερνετ!!!!!!!!!!!
τοσες μερες μπαινω με δανεικη συνδεση ασυρματα απο το 2ο στο ισογειο που οποτε ηθελε ειχα σημα κλπ κλπ... λοιπον δεκτη η προσφορα πες μου ποτε να ερθω να παρω τα δυο χαρεμια μου λαμπιντο και μαινγκανο και σας αφηνω ησυχους! και απο διακοπες @@! αλλα για πειτε και την επιλογη των 3 ειδων απο ταγκανικα που θα μπορουσα να βαλω... μιλαμε παντα με διαφορετικα χρωματα που κανουν αντιθεση ομορφη οπως τα λαμπιντο με τα μαινγκανο..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- [QUOTE=ΜΙΜΗΣ;610318]δεν παιζω... αυτο που κανεις ειναι αθεμιτος ανταγωνισμος ![]() ------------------------- ![]()
φιλικα παντα Ακης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akoulis : 27-07-11 στις 13:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψαροσυνθεση | Λάζαρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-07-11 20:23 |
Βοηθεια για ψαροσυνθεση | rastafarian | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 03-07-11 14:31 |
ΨΑΡΟΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΚΡΙΜΠΕΝΣΙΣ | VITO | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 21 | 20-06-11 21:55 |
συμβουλη για ψαροσυνθεση | scooby14 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 23-05-11 22:18 |
Ψαροσυνθεση! | christosvn | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 31-01-10 21:42 |