|
#1
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Αυτο πειρα εγω και ειναι πολυ χαλια,σε 5 μηνες αλλαξα μπαταρια,και δεν περνει μπρος μονο του |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμμ! Λίγο αργά! Το έχω ήδη, εδώ και 3 μήνες. Οι μπαταρίες δεν με ανυσηχούν, ούτε είναι πρόβλημα για μένα. ¶λλωστε σκέφτομαι την λύση με εξωτερικό πακ μπαταριών που θα διπλασιάσει την αυτονομία.
Σε επικοινωνία με το Πλαίσιο (τηλεφωνική βέβαια), μου λέγανε π@π@ριές. Μάλλον σε άσχετο έπεσα, οπότε θα πάω μια βόλτα από Μεταμόρφωση να μιλήσω κατευθείαν με τεχνικό τους. Θα τον ρωτήσω και κατά το πόσο μπορεί να αντέξει το εξωτερικό πακ (ρεύμα φόρτησης). Η εγγύηση δεν με απασχολεί, οπότε εφόσον δω ότι μπορεί να το συκώσει (που μάλλον το συκώνει λόγω αργής φόρτησης), θα προχωρήσω. Σκοπός μου είναι, να πάω την χωρητικότητα σχεδόν στο διπλάσιο, αλλά βλέποντας τις ανοχές του και κάνοντας. Εφόσον προχωρήσω στην κατασκευή, θα υπάρξει και η σχετική παρουσίαση στο DIY, για όσους πιάνουν τα χέρια τους. ![]()
__________________
Ποτέ μην λογομαχείς μ' έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του όπου και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας! ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Εγω οταν πηγα στο πλαισιο του ειπα οτι εχω 19+24 wat 2 φιλτρα,ασχετος με τα UPS τον ρωτησα ποιο να παρω,αυτος με το υφος του ειδικου ,εβγαλε το κομπουτερακι,εκανε λογ/μους και μου ειπε θα παρεις το 1000αρι και θα σου κρατα 8-10 ωρες.Οταν μια μερα του εκανα τεστ κρατησε ουτε 3 ωρες.Και σε 5 μηνες εκανα αλλαγη μπαταριας,και παλι τα ιδια,οποτε τωρα εχω μονο την αεραντλια πανω του.
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
Γι' αυτό θα ζητήσω τεχνικό. Οι πωλητές είναι ό,τι νά 'ναι.
Τες πα. Θα ενημερώσω (νω) για την εξέληξη του όλου θέματος.
__________________
Ποτέ μην λογομαχείς μ' έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του όπου και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας! ![]() |
![]() |
Tags |
ups, ενυδρείο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για φιλτρα. | Guderian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-10-08 18:54 |
Ανταλλακτικα φιλτρα για ΑΟ | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 26-08-08 13:43 |
φιλτρα | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 14-02-08 22:35 |
φιλτρα | vassilis34 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 19-12-05 14:06 |
ΦΙΛΤΡΑ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 19:03 |