|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το φανταστηκα αυτο δυστυχως. Οταν το πρωτοειδα το ενυδρειο ειπα οτι ηταν μεγαλο τωρα που ασχοληθηκα λιγο και διαβασα το βλεπω μια σταλια! Οι κιχλιδες απο οτι διαβασα τελικα δεν ειναι και απο τα πιο ευκολα ψαρια οποτε μαλλον παμε για κατι κοινωνικο, με λιγα ευκολα φυτα και νερο βρυσης Πειραια. Νοτιοανατολικη Ασια τοτε μαλλον με χαλικακι που μπορω να κρατησω το υπαρχον με βαλισνεριες και μος. Ειμαι ανοιχτη σε προτασεις για συνδιασμο ψαριων φανταζομαι πως ετσι ισως μπορω να εχω και γαριδουλα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν θες την γνωμη μου.στην ελλαδα το ph ξεπερνα το 7 και ειναι πιο ευκολο να'το ανεβασεις,<σοδα,ασβεστολιθικες πετρες> παρα να το κατεβασεις.αλλα να ξερεις οτι αφου μπηκες στον χορό σε λιγο καιρο θα ψαχνεσε για κιχλιδες συμβατες στα λιτρα σου και στο ph σου.λεω να μας ερθεις προς ταγκανικα μερια,<βαζεις και ευκολα φυτα αν θες> εχει πολυ ενδιαφεροντα ψαρακια.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ισως εχεις δικιο ο συζυγος προτιμαει τις πετρες, παρα τα ξυλα και του αρεσουν καλυτερα οι κιχλιδες αλλα εγω δεν ενθουσιαζομαι με ολα αυτα τα οστρακα που εχει η Ταγκανικα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χμ.λιγο δυσκολη εισαι.μαγκα χαρας το κουραγιο σου
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δικιο εχεις και να φανταστεις οτι το ενυδρειο ειναι δικο του και ειμαστε ακομα στην αρχη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γεια...στην πρωτη εκδοχη το μονο που ξερω ειναι οτι θες μεχρη ph 7,5.στην 2ρη απο 7,3εως8,8 ph,για τα τρανσκριπτους,και μεχρι 7 για τα kribens χωρις τα νεον γιατι ερχονται απο αμερικα.
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ Τ8 18W έχω και απο φυτά anubia, valisneria, bacopa caroliniana, κρυπτοκορύνες, microsorium. Θα τα πάει μια χαρά η λάμπα σου παρέα με λίγες ταμπλέτες λίπανσης και λίγο υγρό λίπασμα.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶γρια MBUNA | paliosdimitris | Malawi | 5 | 28-02-11 14:33 |
Την επαθα σαν αρχαρια | paraskevi_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-11-10 21:59 |
ΤΙΜΕΣ!!! [αρχαρια] | Efh | Χρυσόψαρα | 6 | 20-11-10 17:14 |
Αρχαρια-Προβλημα | vasogr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 14-02-08 00:29 |
Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |