|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή ευκολία!!! Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία!!!
![]() Ελπίζω εκείνον τον υπέροχο πράσινο "καταρράκτη" να τον συντηρείς κάπου και να μην καταστράφηκε!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό κουράγιο και από μένα Άντρο.
Αν μπορείς ανέβασε κάποια στιγμή και μια φώτο με το σκιμεράκι επιφανείας.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελειωσα το κτισιμο με τα foundation και σημερα τελειωσα και το χωρο του μηχανοστασιου... Αυριο με το καλο σκαβω τα σημεια των bottom drain και skimmer (για τις σωληνωσεις) και προχωραμε... Εχει παρα πολλη δουλεια ακομα, εχω και τον καταρρακτη ο οποιος δεν θα εχει καμια σχεση με τον προηγουμενο, ο οποιος θα εχει πολυ κτισμα και λεπτομερεια που ευχομαι να τα καταφερω. Παντως ορεξη εχω ![]() ![]()
MY POND ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ...ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andros : 20-07-11 στις 20:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλο κουραγιο Αντρο, φενεται φοβερη δουλεια!
![]() Πως και ετσι μεσα στην καρδια του καλοκαιριου με την ζεστη και την κατασταση στην Κυπρο με το ρευμα? ![]() Μεγαλη ανακαινηση και επενδυση... Ποιος ειναι ο εξοπλησμος που εχεις επιλεξει? Παρομοια πραγματα με την λιμνη του Βασιλη? Πας και για περισσοτερα ψαρια η μεγαλωσαν αυτα που εχεις?! ![]() Αληθεια...που βρισκονται προσωρινα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kώστα, μιλούμε καθημερινά με τον Άντρο, δίνοντας ο ένας στον άλλο δύναμη για την κατάσταση των διακοπών ηλεκτρισμού που έχουμε. Η αλήθεια όμως είναι ότι κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω τουλάχιστον εγώ με την υγεία των ψαριών. Ο Άντρος από την άλλη, έχει πάρει μια φορητή δεξαμενούλα παρόμοια όπως αυτή που έχεις και εσύ. 3 nishikigoi είναι άλλωστε με ένα eazypod, μια αεραντλία και μια 12,500 αντλία.
Τα ψάρια του όντως έχουν γίνει τεράστια...αρκετά μεγαλύτερα από την τελευταία μου επίσκεψη τον Μάρτιο. Εξοπλισμό τον έχει ήδη και θα τον ξαναχρησιμοποιήσει. Η μόνη διαφορά θα είναι το bottomdrain και το surface skimmer. Σκοπός του Άντρου είναι να ξαναφτιάξει το σύστημά του έτσι ώστε να μην καλύπτεται από τον εξοπλισμό και να χρειαστεί ενίσχυση.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καλά είδα τις φωτογραφίες και χαλάστηκα, που είδα των τεχνητό βράχο σπασμένο. Εύχομαι η νέα σου λίμνη να γίνει ακόμα ποιο όμορφη από την παλιά. Καλό κουράγιο.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ομως παιδια, να μου επιτρεψετε να πω κατι γιατι νιωθω την αναγκη να το πω..... Πριν παρω την μεγαλη αποφαση για να ξηλωσω την λιμνη βρισκομουν σε διλημμα με ποιον τροπο θα το ελεγα στην συζυγο μου γιατι δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα μεσα σε τεσσερα χρονια να την φτιαχνεις για τριτη φορα και μαλιστα απο την αρχη!! Ειχα 2 επιλογες, ή θα την εκλεινα ή θα την εφτιαχνα απο την αρχη. Οταν της αναφερα αυτες τις 2 επιλογες αρχισε ο πολεμος ![]() Οχι οτι δεν δουλευε αλλα δουλευα εγω περισσοτερο απο οτι επρεπε και αυτο με κουρασε αφανταστα.... Οταν της ειπα λοιπον οτι θα την κλεισω, μου ειπε "κανε οτι νομιζεις" ![]() Παιδια, αυτη τη στιγμη οτι κανω στη λιμνη ειναι διπλα μου, σκαβει, φορτωνει το αμαξι με χωμα, με βοηθα στο κτισιμο και καθε λιγο και λιγακι μου ριχνει ιδεες. Εκπληκτικο εε!!! Ειλικρινα δεν το περιμενα και ειδικα τωρα με την κριση να δεχτει να φτιαξω αυτο το νεο project. Εαν ελεγε οχι, και αυτο ηταν τελεσιδικο, θα την εκλεινα γιατι σε καμια περιπτωση δεν θα εβαζα το χομπυ πανω απο την οικογενεια μου. Το λεω αυτο γιατι ετρωγα αρκετες ωρες πανω απο την λιμνη και πολλες φορες αφηνα την οικογενεια στο περιθωριο. Πραγμα το οποιο δεν θα επετρεπα να συνεχιστει και γι' αυτο το λογο την ξαναφτιαχνω απο την αρχη για να εχω πρωτα απ' ολα χρονο για την οικογενεια μου και κατα δευτερον οσο το δυνατον λιγοτερο χρονο συντηρησης στη λιμνη. Ευχομαι να τα καταφερω.
|
||||
|
||||
![]()
Tυχερέ, εμένα δε με βοήθησε καν!
![]() Άσχέτα βέβαια αν τώρα την απολαμβάνει μια χαρά... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλο κουραγιο!!!!!! η λιμνη σου ηταν ετσι και αλιος πολυ καλη!!! φανταζομαι τωρα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον....απο δικης μου πλευρας τελειωσα!!!!
Αυριο μπαινει το γεωυφασμα και το σαββατο θα κτυπηθει το στεγανοτικο polyuria και την κυριακη με το καλο μπαινει νερο για 2 εως 3 μερες θα πλυθει μετα θα αφαιρεσω το νερο και......μετα φρεσκο νερο και ψαρια!!!!!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξανα απ'την αρχη | brands | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-12-10 19:35 |
ξανα απο την αρχη | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 13-01-10 18:00 |
στρωσιμο ξανα... | platy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 13-11-09 22:45 |
Ξανα απο την αρχη..... | mariannos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-12-08 23:46 |