|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτα που γραφεις λοιπον ειχα υποψιν μου και εκανα την παρεμβαση στο θεμα. Για τα θαλλασινα ενυδρεια δεν ξερω τι επιπτωση μπορει να εχει μια 8ωρη διακοπη, αλλα στο γλυκο νερο δεν εχει καμια επιπτωση και με μια αεραντλια μπαταριας προληπτικα, ολα ειναι ΟΚ. Για να καλυψει καποιος μια 8ωρη διακοπη με UPS και μαλιστα καλης ποιοτητας, πρεπει να τα χωσει πολυυυυυ χοντρα και στο γλυκο λοιπον δεν ωφελει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Μα αυτό που έβαλα.. Παίρνει της APC την BR24BPG.
Worlds most Gadget Aquarium..almost Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη almost : 14-07-11 στις 18:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειχα λαθος πληροφορηση απο εδω http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1223
|
||||
|
||||
![]()
Μια προσοχη στην επιλογη πρεπει να υπαρχει παντως, αφου οι "φημες" επαληθευονται και παλι
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....527#post609527 http://www.aquatek.gr/vb/showthread....631#post609631 Δεν ειναι οτι θα κανουμε απλως μια ατυχη αγορα. Μιλαμε για θανατους ζωντανων.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
Παιδιά εγώ ελειπα στο εξωτερικό οταν εγινε το κακό εδώ στη Κύπρο.... με το που γύρισα τα πράγματα τα βρήκα πολύ δύσκολα......... Το ενυδρείο μου αντεξε και αντέχει οπως και τα ψαράκια ......... το τσίλερρρρρρ εργάζεται συνεχώς,εφόσο υπάρχει ρεύμα φυσικά, για να ρίχνει έστω και κάποια δέκατα την θερμοκρασία που φθάνει στους 28 βαθμούς ή και 29 οπως σήμερα που οπως έλεγαν η θερμοκρασία ήτανε 42 βαθμούς ....... Οι διακοπές ρεύματος πάνε κορδόνι και μάλιστα καποτε 3 φορές την ημέρα και χωρίς νερό επι 2.50 ώρες καθε φορά μάλιστα καποιες μέρες είναι μεσιμέρι που η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη. Οταν γύρισα το μονο που έκανα ήτανε να κλαδέψω βαθιά τα φυτά μου και για αλλαγή νερού σκέφτομαι ποτε θα κάνω. Δίνω με φειδώ το φαγητό στα ψαράκια και ο Θεός βοηθός παρακάτω. Το δε κλιματιστικό δεν το ξεκινάμε για εξοικονομίση ενέργειας και τελικά όλοι λιώνουμε οπως τον βούτυρο οταν τον αφήσεις στον ήλιο. Η κατάσταση είναι απελπιστική οχι μονο για τα ενυδρεία αλλα και για όλους εμάς που ζούμε εδώ.
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι ακριβώς αγαπητή Πανίτσα...
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου, να ερωτήσω κατι άλλο σχετικό με τη διακοπή ρεύματος.
Υπάρχει περίπτωση οι συνεχείς διακοπές να κάνουν ζημιά στις ηλεκτρικές συσκευές που έχουμε στο σπίτι; π.χ. ψυγεία, εστίες, φούρνοι και ολες οι υπόλοιπες συσκευές που είναι συνεχώς συνδεδεμένες με το ρεύμα;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διακοπη ρευματος | peristerigeo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 28-01-11 00:58 |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ | pavlos t | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 11-01-10 12:52 |
Διακοπη ρευματος | g-pavl | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 07-11-08 08:34 |
Διακοπη ρευματος | alexx | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 23-06-08 18:45 |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!! | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 13:46 |