|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα όμως. Πέρασα κι εγώ αυτό το στάδιο και ξέρω από ανυπομονησία...
|
|||
|
|||
![]()
Βασίλη μήπως η EvoUV 110W είναι μεγάλη για τα λίτρα μου?
Την δίνουν για περισσότερο από 60>70.000 λίτρα ( Αυτά ισχύουν για την Βρετάνια με περιορισμένη ηλιοφάνεια ) Βέβαια Μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο τα 55w η μερικές ώρες την ημέρα Στο δικό σου στήσιμο πως την δουλεύεις ?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η αλήθεια όμως είναι ότι άλλο Μ. Βρεττανία και άλλο Μεσόγειος! 1. Δυνατή ηλιοφάνεια 2. Περισσότερες ώρες την ημέρα 3. Υψηλότερες θερμοκρασίες 4. Ατμοσφαιρική σκόνη και σκόνη στεγνού εδάφους λόγο μη υπάρξεως βροχής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορείς να δικιμάσεις τη μια 55άρα αν θέλεις, αλλά έχω την πεποίθηση ότι δεν θα σε καλύψει απόλυτα.
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από αρκετό διάστημα αδράνειας
Προχώρησα ακόμα λίγο στο σκάψιμο Περίπου 20-30 πόντους αρκετά δύσκολα , 8 ώρες Με κομπρεσέρ με αέρα ( δεν έχω πρόσβαση για σφύρα ) έχει μείνει Το μέρος για τα φίλτρα είναι ευκολότερο το σκάψιμο ( είναι μπάζωμα ) και κάποια ισιώματα για τις σωληνώσεις και τα bottom drain [ATTACH] |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από αρκετά χρόνια αδράνειας 5 και βάλε , λόγο διαφορών προβλημάτων κυρίως
Σκαψίματος ξανά προχωρώ .. με περισσότερη επιμονή να δω αν καταφέρω να την τελειώσω φέτος .. Έχω τώρα 4 μέρες πάλι κομπρεσέρ για να κατέβω στο επιθυμητό ύψος. Έχω κατέβει στο 120 και έχει τελειώσει τα 3/4 περίπου. Έκανα και ένα βοηθητικό χώρο 2χ1,5 για τα φίλτρα στο τέλος της λίμνης ( κάτω από το μπαλκόνι ) η όποια είναι τελικά 6,4χ2,1 Θεού θέλοντας σε 2 ακόμα μέρες τελειώνουν με το σκάψιμο το οποίο μέχρι τώρα μου έχει κοστίσει αρκετά χρήματα .. Θα πέσει ενιαίο μπετό και θα ακολουθήσω το το παράδειγμα του Βασίλη ( in the pond ) Έπεται συνέχεια ( ελπίζω χάχα ) |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι που λενε ''Αργα και σταθερα''
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό να την τελειώσεις και να την χαρείς
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέλω να βάλω επιπλέον 1….2? λάμπες… | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 23-06-10 19:22 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Δυστυχώς μας εγκατέλειψε κι άλλος... | melli | Bettas | 7 | 21-01-08 23:05 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |