|
|
|||
|
|||
![]()
Εκανα μια θεραπεια μιας εβδομαδας με melafix οπου το πτερυγιο διορθωθηκε αλλα το θολο ματι παραμενει
για την αμμωνια ξερω οτι σχετιζεται με το ph και οτι πρεπει να ειναι σχεδον μηδενικη ,αν υποθεσουμε οτι εχω αμμωνια τι θα πρεπει να κανω να προσθεσω βιολογικα στο φιλτρο να τα αλλαξω ισως? Παντα μου βγαζει την ιδια ενδειξη ακομα και μετα απο μεγαλη αλλαγη νερου |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qUls7dksfUQ
μηπως πρεπει να τον απαλλαξω απο την μιζερια του? μαλλον για νευρολογικη ζημια φαινεται η οποια δεν θεραπευεται και μαλλον υποφερει, το μονο καλο ειναι οτι δεν εχει χασει την ορεξη του |
|
|||
|
|||
![]()
Περασε καιρος αλλα για την ιστορια να αναφερω οτι ο πλεκο ειναι μια χαρα, με θολο ματι, κατι κοκκινα σημαδια στα πτερυγια αλλα υγιεστατος απλα θα πω οτι τελευταια θεραπεια ηταν το panacur.
|
|
|||
|
|||
![]()
τωρα που ειδα τη φωτο με τον καρδιναλιο- μηπως αυτα ειναι συμπτωματα φυματιωσης? (φουσκωμενη κοιλια και πρησμενα ματια). εχω διαβασει οτι σε αυτη την ασθενεια ανασηκωνονται και τα λεπια αλλα εδω δεν βλεπω κατι τετοιο.
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι μια χαρα ειναι οι καρδιναλιοι ηταν μεμονωμενη περιπτωση, ο πλεκο ειχε το προβλημα με τους σπασμους αλλα ευτυχως εγινε "καλα" σε εισαγωγικα γιατι βακτηριδιακη μολυνση μπορει να εχει ακομη, μου εχουν πει οτι μπορει ενα ψαρι να επιζησει ετσι πολλα χρονια, παντως τρεφεται και κολυμπαει μια χαρα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρρωστος? | MelGi | Bettas | 13 | 22-08-09 19:19 |
ΑΡΡΩΣΤΟς ΔΙΣΚΟΣ | bill | Δίσκοι | 9 | 18-06-07 17:10 |
Pleco...αλλα τι pleco?! | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 04-06-07 09:51 |
Aρρωστος Δίσκος | PascM | Δίσκοι | 7 | 25-03-06 10:37 |
ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΛΑΚΩΣΤΟΜΟΣ? | GIWRGOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 13-02-05 15:53 |