|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελα κ για αλλο μερος συναντησης το κανονιζουμε εκει κ παμε την επομενη φορα.Οσο για την ζεστη αν θελετε αλλαζουμε την ωρα συναντησης.Να το κανουμε 7 καλυτερα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη πες καμμιά ιδέα αν ξέρεις γιατί έχει ανέβει πολύ η ζέστη και δεν την παλεύω ούτε εγώ.
Την προηγούμενη φορά στο Νέον, όσο είχε φως ακόμα, είχα σαλτάρει από τον ιδρώτα, το βραδάκι ήταν καλύτερα αλλά πλέον είναι κατακαλόκαιρο και με την μπέμπελη δεν ταιριάζουμε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως όπου και να πάμε θα έρθω να σας γνωρίσω. |
|
||||
|
||||
![]()
Σαφέστατα θα πάμε αργούτσικα όπου και να είναι.
Μεταφορικό έχω εγώ αλλά τα παλικάρια μας δεν τα βλέπω με τίποτα εκτός από πατίνι. Πάντως βολεύει κατά κάποιον τρόπο ο ψαθόπυργος καθώς μένει εκεί ο Αντρίκος, τον παλιοντιγκιντάγκα (beat86) τον παίρνω εγώ στο μηχανάκι. Για τους υπόλοιπους δεν γνωρίζω αλλά δεν γράφουν και καμιά αράδα αν μπορούν-θα έρθουν κλπ. απλά σκάνε μύτη στα ξαφνικά κάθε φορά. 3 και ο κούκ.......εεε........ο Βασίλης μας βλέπω. |
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε να το φιξάρουμε για Ψαθόπυργο και αν υπάρξει ενδιαφέρον τους μαζεύω εγώ τους λοιπούς με το αυτοκίνητο και τους φέρνω.
¶ντε ποστάρετε ποιοι θα έρθετε να το κανονίσουμε. Αν δεν μαζευτεί κόσμος θα έρθω με τη μηχανή οπότε άλλον έναν τον παίρνω εγώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργαρε εγω ειμαι ακομα με τις πατεριτσες για αυτο δεν παιζει να ανεβω σε μηχανη.Κ το αλλο ειναι αυτο που ειπες.Οι περισσοτεροι δεν γραφουν αν θα ερθουν ή οχι αρα δυσκολο να το κανονισουμε απο εδω.Ασε που ο Νικος ειπε οτι μπορει να ερθουν κ καποια αλλα παιδια που δεν γραφουν.Εγω θα ελεγα να κανουμε τη συναντηση κατα τις 7 στι ιδιο μερος κ κανονιζουμε εκει ολοι μαζι για την επομενη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
#*^:@% μου θα πεθάνουμε, καλά θα έρθω όμως αργότερα να έχει πέσει λίγο ο ήλιος εκτός αν παίζει κανένα κλιματιστικό μέσα.......μπααααα
Αλλά να το ξέρεις την κατάρα μου να έχεις, να ακούς στον ύπνο σου Dana International και στον ξύπνιο του το ράδιο να πιάνει μόνο Boy George. Ασταδιαλα μουσάτες και αδύνατες λούγκρες με σαγιονάρες. ΥΓ Βασίλη κουράγιο φέρε παγοκύστες αδερφέ, έχουν σκοπό να μας κάνουν σάουνα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ευρεση μπολιου στην πατρα | Koninos | Greek Aquarist's Boards | 5 | 22-11-10 14:48 |
Συναντηση στην Πατρα.... | Takis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 22 | 26-03-07 22:17 |