|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν μετρησα σήμερα,
pH:7 Γενική σκληρότητα (GH):16? Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):12 fe 0.1 po4 0.5 Λίπανση : 2,5ml kno3 2.5ml k2so4 1/8 κουταλιου ιχνοστειχεια 10 σταγόνες fleet enema Οι μετρήσεις έγιναν σήμερα οπου δεν εριξα τιποτα απο τα παραπάνω. οι δοσολογίες και ημέρες χορήγησεις ειναι απο dry star... μου έχει ανέβει η gh γιατί λογο εξατμιση με τα ανεμιστηρια προσθετα νερό απο την βρύση , και πρέπει να θέλει άλαγη και η τύρφη στο φίλτρο.. Τις παραπάνω δοσολογίες τις εχω πάνω απο 2 μηνες... [QUOTE][Αν είναι έλλειψη σε Βόριο, αγοράζεις σκόνη βορικό οξύ από φαρμακείο. Πως το μαθαίνω αυτο? Αν είναι έλλειψη σε Ασβέστιο, υπάρχουν οι εξής πιθανότητες: 1) Λείπει ασβέστιο (ρίχνεις συμπλήρωμα - π.χ CaCl χλωριούχο ασβέστιο από χημικά, που είναι φτηνό, ή κάποιο ενυδρειακό προϊόν του εμπορίου - αυτό θα είναι ακριβό) Με τέτοια σκληρότητα δεν νομίζω 2) Έχεις αρκετό ασβέστιο, αλλά ψηλό Μαγνήσιο και Κάλιο: Αν οι συγκεντρώσεις Mg ή/και Κ γίνουν αρκετά υψηλές, το φυτό δεν μπορεί να απορροφήσει το ασβέστιο, ακόμη κι αν αυτό υπάρχει στο νερό . Αυτό παίζει .../QUOTE] |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σάπισμα φύλλων | ALKAR | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 28-10-10 21:01 |
Μαύρισμα των φύλλων | giannisaek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 31-07-10 14:21 |
Κιτρίνισμα φύλλων | ΕΛΒΙΡΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 07-11-07 20:58 |
ελειψη οξυγονου | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 12-08-07 23:04 |
ελειψη οξυγονου | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 12-08-07 16:48 |