|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για τα kelvin οχι λεντοταινια??
βρηκα ενα σκιμερ που δουλευει με αεροαντλια στα 50ευρω ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάται πόσα λίτρα θα κάνεις.Τα skimmer αυτού του τύπου είναι για αρκετά μικρά θαλασσινά.
|
||||
|
||||
![]()
μεχρει ποσα λιτρα θα μπορουσε να κανει δουλεια ενα τετοιο σκιμερ?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για την λεντοταινία θα συμφωνήσω με τον Νίκο.Αν πάς σε softies και για λίγα lps τότε ίσως σου κάνουν δουλειά!
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σας!
λεω να αγωρασο ενα ενυδρειο 46 λιτρα κυβος κομπλε με σκιμερ φηλτρο κ 2 λαμπες απο 18βαττ η μια!!θα ηθελα να μου πειτε τι μπορο να βαλω σ αυτα τα λιτρα?? ειμαι λιγω ασχετος με τα αλατια!! μου αρεσει πολυ αυτοhttp://www.eco-divers.com/galleries/...+fish.jpg.html θα ηθελά κ αλλες πρωτασεις!! μυπως θα μπορουσε να γυνη νανο reef??
|
||||
|
||||
![]()
αυτα τα ψαρακια τρωνε αμφιποδα και κοπιποδα απο τον βραχο και πρεπει να ειναι μεγαλο το συστημα να εχει μεγαλη ποσοτητα βραχου για να συντηρισεις εναν μανδαρινο αλλιως ..
![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
τα μονα που καταλαβα ηταν τα νεμο
![]() ![]() ![]() ![]() μηπος δεν αξηζει τα λεφτα (γυρω στα 200 ευρω)????
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έτοιμη η παρουσίαση και του δικού μου | Παπαδόπουλος Κώστας | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 24-05-07 13:43 |