|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() θα ψαξω να βρω κανενα δυχτακι ...απο πανω οπου θα το ''τεντωνω'' για να μην δραπετευουν
|
||||
|
||||
![]()
Ισως ειχες ψηλα τη σταθμη του νερου για αυτο την κοπανησε.
Κατεβασε την λιγο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το καβουκι δεν επιδιωρθωνεται. Εγω "εχασα" προσφατα ενα apple καλου μεγεθους, εξαιτιας ενος σπασιματος στην ακρη του κελυφους, που οσο μεγαλωνε το κελυφος, μεγαλωνε και το σπασιμο. Απ'αυτο υποθετω οτι έγινε, γιατι είχαν αρχίσει να φαινονται τα ενδοτερα...
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μια χαρα ειχε επιδιορθωθει κ ηταν κ μεγαλουτσικο το σπασιμο.Εφτιαξε νεο κελυφος απο την εσωτεριλη πλευρα του παλιου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως ήταν το σπάσιμο; Π.χ. σαν να χτυπας αυγο καπου;
|
||||
|
||||
![]()
Ειχε σπασει σχηματιζωντας ενα ημικυκλιο στην ακρη του καβουκιου ακτινας 1 εκ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα ήταν καπως ετσι. Υποθετω οτι λόγω αυτου πεθανε γιατί το αλλο που εχω (ιδιας ηλικιας - μεγεθους) είναι μια χαρα.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ισχύει αυτό έχουν την δυνατότητα να βγουν έξω.
|
||||
|
||||
![]()
..λοιπον σχετικα με το σπασιμο ...εχει ενα σπασιμο εχει που το κελυφος γυριζει και καταλιγει ..εκει δεν εχει σπασει πληρως απλα εχει καποια θραυσματα και στα αριστερα του εχει μια καμπυλη εκει που τελιωνει το κελυφος της ταξης του 1-1,5 εκατοστο ...φωτογραφιες θα ανεβασω σε μια ωρα το πολυ
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε αραιό τουλι. Κάτι τέτοια σκέφτομαι να βάλω και εγώ και γύρω γύρω να το πιάσω με λάστιχο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως το κοβω ??? | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-06-06 12:53 |
ΚΑΦΕ ΘΟΛΟΥΡΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΞΥΛΩΝ | sakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 17-09-04 14:49 |