|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφα τα ψάρια! Καλώς τα δέχτηκες. Πολύ περίεργο το χρώμα του, ειλικρινά δεν ξέρω πως θα μπορούσα να το περιγράψω επίσημα (ίσως κάτι σαν copper red dragon butterfly
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ετοιμαζω σπιτακι για τον καθενα καθως και μια δεξαμενη για αναπαραγωγη. Στις φωτογραφιες χανει πολυ το ψαρι χρωματικα,ειναι απιστευτο απο κοντα και πολυ μεγαλο το σωμα του σε σχεση με των αλλων μονομαχων που εχω. Ο κοκκινος εφαγε την ουρα του αλλα πιστευω οτι θα στρωσει με τον καιρο.....η οχι?? υγ.Ειδα και το pm σου.....
|
||||
|
||||
![]()
καλορίζικα, πολύ όμορφα ψάρια. έχεις και ζευγάρι είδα!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τα δεχτηκες παρα πολυ ομορφα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω παιδια,νομιζω πως συντομα θα εχουμε και γεννητουρια καθως ο αρσενικος ηδη εκανε φωλια......ουτε προσαρμογη θελει ουτε τιποτα...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ο αρσενικός μπορεί να έκανε φωλιά, το θηλυκό είναι έτοιμο; εσύ είσαι;;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η κοπελια μας εχει αυτο το ασπρο απο κατω που προεξεχει....και η δευτερη που εχω μεσα εκει εχει το ιδιο.Ειναι ενδειξη???
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρι,αλλα τι ψαρι?!?!?! | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 06-02-10 01:14 |
ψαχνω πετσοπ/μαγαζι για λαμπες | Petran22 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 31-07-08 09:49 |
Που εχει τετοιο φυτο ? | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Αναγνωρίσεις φυτών | 3 | 22-12-05 02:58 |
πεταλιδες η κατι τετοιο... | nhreas | Γαρίδες -€“ Καρκινοειδή | 23 | 06-03-05 13:14 |