|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω παγκ ομως εχω λαμπραντορ 3 μηνων
λοιπον πας σε ενα πετ σοπ και ζητας τροφη για κουταβι μην προτιμησεις χυμα δεν ειναι καλες ψαξε εταιρειες οπως purina eukanuba acana hill's royan canin δες τις τιμες και οποια σ αρεσει παιρνεις εγω ειδικα στους 2 μηνες τον ταισα purina tonus puppy και μετα αλλαξα σε friskies η καλυτερη εχω ακουσει ειναι η pro plan 2 μηνων???γαλα???ε???? τα κουταβια 2 μηνων ξερω πως εχουν απογαλακτηστει...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τπτ
εχω λιωσει στα σκυλοφορουμ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη στο φορουμ λενε οτι η φρισκις ειναι καλη???
------------------------- αυτες οι τροφες ειναι καλες πιστευω Orijen Puppy Acana Puppy Small Breed Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 07-07-11 στις 16:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλα χαλαρωσε δεν θα τον ταιζω μια ζωη friskies
και τα friskies ανοικουν στην purina εχει να κανει αναλογα και με την ρατσα σε εμενα η tonus του ηταν καλη αλλα μαδουσε πολυ ενω τωρα δεν εχουμε τετοιο θεμα στα παγκ δεν ξερω εγω ειπα μερικες καλες μαρκες οποια του αρεσει παιρνει και βλεπει που ειναι για κουταβια και δεν ειπα πως στα φορουμ μου ειπαν για την τροφη αυτη ο καθενας κανει τις επιλογες του την πηρα μονο και μονο για να δω αν του αρεσει προσωπικα προτιμω πολυ για τον σκυλο μου της purina τα προιοντα και συγκεκριμενα την σειρα pro plan και one
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μια ερωτηση εκανα μονο... ουτε σου υποδεικνυω κατι... αν εχεις χρονο διαβασε για τHN BARF τροφη |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Επίσης πολλύ καλή και η "Blue Buffalo", Θέλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ προσοχή το θέμα "διατροφή" και δυστυχώς δεν υπάρχουν κανόνες. Μια τροφή που κάνει για το δικό μου σκυλί ΔΕΝ κάνει για το δικό σου. Παράδειγμα οι πρωτεΐνη που έχουν κάποιες τροφές αγγίζει το 32%, αν αυτό το δώσεις σε σκυλί "του καναπέ" που δεν καταναλώνει πολλύ ενέργεια το κατέστρεψες... αντιθέτως σκυλιά που ασκούνται καθημερινά με τρέξιμο ΜΕΓΑΛΕΣ βόλτες στην εξοχή κλπ την έχουν ανάγκη. Αν θέλεις ένα πολλύ καλό φόρουμ είναι το http://ourdogs.gr/ad/ Να το προσέχεις το σκυλάκι σου γιατί είναι στην ανάπτυξη και χρειάζεται καλή διατροφή, ειδικά η φυλή νομίζω ότι χρειάζεται αρκετό ασβέστιο, να ρωτήσεις τον κτηνίατρό σου για ΤΑ ΠΑΝΤΑ, είναι ο πλέον κατάλληλος να σου απαντήσει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο παντα ομως με την γνωμη του κτηνιατρου για τυχον παθησεις του σκυλου |
|
||||
|
||||
![]()
|