|
|
||||
|
||||
![]()
πράγματι δεν έχει τύχει να δώ τα ψάρια μου στην επιφάνεια να σκάνε για αέρα(βέβαια τα έχω δεί ακίνητα στον πάτο του ενυδρείου........αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
![]() αλλά και πάλι όπως ξαναείπα άλλο η έλλειψη και άλλο η επάρκεια και ίσως και η περίσσεια να είναι και προτιμότερη ![]() θα πάρω τέστ οξυγόνου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα συμβεί μόνο σε περίπτωση που γίνει ζημιά και κάτι μέσα στο ενυδρείο ''τρώει'' το οξυγόνο
πχ εμενα μου εχει συμβει οταν εκανα θεραπεια με melafix pimafix ειχα σχεδον 0 αναταραξη της επιφανιας (για να μην χανω co2) και η μπουκαλα ηταν στα τελευταια της και ειχε μια ασταθεια τοτε αρχησαν να ψοφανε οι γαριδες πρωτα οι αμανο μετα οι ρεντ cherry και σηκωσε το ενυδρειο αμμωνια η αμμωνια εκανε ακομα πιο ζορικα τα πραγματα και ετσι εχασα ενα καρο ζωντανα. εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι δεν θα την παθεις απο ενα πραγμα αλλα απο συνδιασμο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για ανατάραξη επιφάνειας! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-02-10 19:53 |
Πόση ανατάραξη νερού; | aquaman | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 14-11-08 20:39 |
ανατάραξη του νερού | dimitrisgiannoulakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 06-03-07 16:18 |
ανατάραξη επιφάνειας νερού | gemini_str | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 01-06-04 12:14 |
διοξείδιο και ανατάραξη επιφάνειας νερού | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 31-01-03 17:13 |