|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι μονο οι νομοι και οι εγγυησεις να μας προστατευουν στην αγορα ... τοτε θα χαθουμε μεσα στο λαβυρινθο (καταστηματων - εταιριων - εξωδικων κοκ)! Ειμαστε ανθρωποι πανω απο ολα και αν ειχα καταστημα θα σκεφτομουν πολυ τη σταση μου βλεποντας ενα χομπιστα να ειναι ετοιμος να δωσει τα ψαρια του και να μη ξανασχοληθει με το χομπι!
Ακομα και με ψυχρους αριθμους τα οφελη αν βοηθησεις καποιον θα ειναι πολυ περισσοτερα αφου το ονομα του καταστηματος θα εχει τη συμπαθεια ολων και θα προτιμαται απο τον ιδιο που δεχεται τη βοηθεια αλλα και απο αλλους που εχουν εμπιστοσυνη οτι με καθε "στραβη" ειναι μεχρι ενα σημειο "καλυμμενοι". Αυτο λεγεται "κουτελο" στην αγορα! ![]() Ενας σημαντικος λογος που δε βλεπω ποτε τον εαυτο μου να γινει εμπορος! ![]() georot1981 απο οσο καταλαβα εχει ανοιξει σε καποια κολληση και αν ειναι αυτο φτιαχνεται ... Θα σου ελεγα να ζητησεις βοηθεια απο ατομα που γνωριζουν (υπαρχουν πολλα μεσα στο φορουμ) ... αν μπορουσα πρακτικα να βοηθησω θα το εκανα αλλα οι γνωσεις μου ειναι λιγες πανω στο θεμα! Ειναι κριμα να εγκαταλειψεις το χομπι απο μια αστοχια υλικου!
|
||||
|
||||
![]()
αν κανει κατι ομως στο ενυδρειο δεν θα υπαρχει πλεον η εγγυηση...
|
|
||||
|
||||
![]()
και τι να κανω ρε παιδια?μπορει να φτιαξει το ενυδρειο και να ειναι ασφαλες μετα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() στη θεση σου θα το αδειαζα(σιγουρα δεν ειναι ευκολο) ψαρια και νερο σε βαρελι/δοχειο μαζι με το φιλτρο και αεραντλια και επισκευη εφοσον φτιαχνεται.ουτως η αλλος θα πρεπει καποια στιγμη να το κανεις,ακομα κιαν η ζημια ειναι τοσο μεγαλη που δε φτιαχνεται.αλλιως θα ταφησεις με κουβαδες απο κατω να τρεχει...ακομα κιαν το κυνηγησεις και βρεις ακρη με το καταστημα(στο ευχομαι αλλα δεν το νομιζω)θα πρεπει να το αδειασεις... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βλακεια μου που δεν το ειπα μεχρι τωρα.
Κολλησαμε στα της εγγυησης. Μπορεις να γλυτωσεις την κατασταση και να συνεχισεις κανονικα. Πηγαινε IKEA και παρε ενα μεγαλο πλαστικο καδο, εχει 40-60 λιτρα νομιζω, με πολυ λιγα λεφτα και βαλε νερο απο το ενυδρειο, τα ψαρια και το φιλτρο και αδειασε το ενυδρειο μεχρι να γινουν τα διαδικαστικα.
|
||||
|
||||
![]()
αυτη τη δουλεια ποιος θα την κανει ομως ρε παιδια?εγω ειμαι ασχετος αν ειναι να μου προτεινετε να την κανω εγω...εκτος αν ειναι κατι απλο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι κι αλλιως θα γινοταν καποια στιγμη.
Ξεκινα. Εξωτερικο φιλτρο εχει? Αφρικανες με πετρες?
|
||||
|
||||
![]()
αληθεια ειναι εξωτερικο το φιλτρο?
αφου βγουνε ψαρια κλπ,αδειασμα,καθαρισμα και φωτο να δουνε τη ζημια εδω μεσα τα παιδια.σιγουρα καποιος θα μπορεσει να σε βοηθησει αλλα πρεπει πρωτα να φανει ποιο ακριβως ειναι το προβλημα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΙΔΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ | kostastsod | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 06-04-11 08:39 |
ΠΑΙΔΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ | kostastsod | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 04-04-11 10:02 |
Παιδες εχω ξενερωσει..Σκευτομαι να κλεισω το ενυδρειο μου | Savou | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-12-10 00:02 |
Βανάκι EHEIM 2213 ραγισμένο. | ispyii | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 03-02-10 01:38 |
Παιδες μια ερωτηση. | Avaya | Παραλία - Beach Bar | 3 | 22-04-08 10:18 |