|
|
||||
|
||||
![]()
Τρελοκοριτσο
![]() Απο επιλογες εχεις αρκετες,αλλα αυτα τα πομε αφου μας πεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω 4 χρυσοψαρα στα 125 αλλα και βακτηρια εριξα απο αυτα που αγορασα και επιασαν μια χαρα εχω και αντιστοιχο ποστ σε αλλη ενοτητα το ενυδρειο δουλευει ετσι 8 μηνες τωρα
ουτε ασθενειες ειχα ουτε τπτ μονο αλγη αλλα εχω και ενα πλεκο μικρο σε αλλο ενυδρειο και μολις γεμιζει το μεγαλο τον πεταω μεσα και το γυαλιζει ολο η ερωτηση μου ειναι ξαναλεω σε αυτες τισ παραμετρους χωρις τα χρυσοψαρα τι μπορει να μπει
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στα αγγλικά εδώ: www.thinkfish.co.uk όπου εχει fish και plant database και στην επιλογή community creator μπορεις να κανεις διαφορες συνθεσεις. Και τέλος http://aqadvisor.com/AqAdvisor.php?A...splayInLitres& αυτό που πάλι μπορείς να κανεις συνθεσεις. Αρκετά καλά εργαλεία αλλά όχι τέλεια γι αυτό κανε και καμια ερωτηση πριν αποφασισεις! |
|
||||
|
||||
![]()
1)Πολλα θα μπορουσες να εχεις...
αλλα με αυτο το φιλτρο και αυτα που εχεις μεσα δεν κρατασ βακτιρια...πρεπει να σου πουμε τι φιλτρο πρεπει να εχεις για να κρατα καλη βιολογια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι ρε παιδιά ο υαλοβάμβακας δε κρατάει βιολογία? Δε λέω οτι ειναι το καλυτερο να εχεις μόνο υαλοβάμβακα αλλά βιολογία έχει το ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι να ξεκαθαρισεις με τη φλασια σου να ρωτησω κατι επι του προκειμενου.
1. Πως κρατας θερμοκρασια 20-21 καλοκαιριατικα? 2. Το χειμωνα σε ποση θερμοκρασια τα εχεις? 3. Τι ειδος χρυσοψαρα ειναι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κομετ και 1 shubunkin εχω
το χειμωνα ηταν ολα κομπλε με την θερμοκρασια οσο πλησιαζε το καλοκαιρι και ειδα πως πηγε 25 πηρα θερμοστατη απλα δεν ηξερα τα ειδη που μπορουν ν μπουν σε τετοιοες συνθηκες και ζητησα να τα μαθω οχι να συμβιωσουν με τα χρυσοψαρα!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ζωοτοκα.(εντλερς,γκαπυ,ξιφοφοροι,πλατυ,μολυ κλπ.(προσεχε στο συνδιασμο μεταξυ τους οπως και τον τελικο αριθμο τους). Επισης μπορεις να τα συνδιασεις με apple snails και υπο προυποθεσεις και με γαριδες red cherie. Το νερο σου ειναι αποδεκτο και για νανοκιχλιδες
|
||||
|
||||
![]()
σαλιγκαρια και γαριδες δεν θελω
γι αυτο και τωρα με τα χρυσοψαρα δεν εχω βαλει μεσα σαλιγκαρια δεν μ αρεσουνεεεεεε δεν θελω να στισω ενυδρειο μια απλη ερωτηση εκανα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν θες να βγαλεις τα χρυσόψαρα...πες μας εσενα τι σου αρεσουν, να σου πουμε αν μπορεις και τι πρεπει να κανεις για να τα βαλεις... ...με καταλαβες, να το παμε αντιστροφα. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
Λεω να ξεκινησω Fish-only- Θελω τρελη βοηθεια | afrodite | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 11-06-08 13:53 |
Τρελη ιδεα ! | livel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 09-12-05 09:25 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |