|
|
||||
|
||||
![]()
: Smt023
|
|
||||
|
||||
![]()
τα κεντρικα τους παντως στην κινα ειναι εδω.εχω την εντυπωση οτι δεν θα υπαρχει καποιος κεντρικος αντιπροσωπος στην ελλαδα(δεν τον βρηκα αλλα ισως και να κανω λαθος) και τα εισαγουνε τα καταστηματα απευθειας.αν ισχυει αυτο τοτε ειναι στο χερι τους το αν θα κανουνε αλλαγη η θα σε εξυπηρετησουνε με καποιον αλλο τροπο.ψαξτο λιγο ομως.
σε λυπαμαι μονο για τα ψαρια σου και τη στεναχωρια που θαχεις γιαυτο που σου ετυχε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καπως μου τον ειπανε τον αντιπροσωπο τους πηρα τηλ και μου λεγανε λυπουμαστε δε μπορουμε να κανουμε κατι κλπ κλπ...εμενα παντως πιο πολυ με στενοχωρησε το καταστημα και η ολη τους συμπεριφορα...και να σας πω την αληθεια αν μου το περνανε το ενυδρειο θα εδινα αλλα τοσα λεφτα για να παρω κατι καλυτερο..τωρα αποφασισα να μην τους ξαναδωσω ουτε 10λεπτο...ακομα και οταν το πηρα το μονο που προσπαθησαν ηταν να με φορτωσουνε με ταγκανικα με μαλαουι και αμερικης...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
email στα κεντρικα για να τους πεις οτι ειναι απαραδεκτοι οι δικοι τους εδω.δε φτανει μονο να το ξερεις εσυ κιεμεις,να το μαθουνε κιαυτοι.και τιποτα να μην κερδισεις,σιγουρα δεν εχεις τιποτα να χασεις.αν δεν το κυνηγησεις αλλο με το καταστημα και δε βρεις ακρη,ευχομαι να μπορεσεις γρηγορα να το αντικαταστησεις.
κριμα που δε μπορω να στα φιλοξενησω εγω τα ψαρια σου για οσο καιρο θα χρειαζοσουνα να παρεις αλλο ![]() η πιθανοτητα να φτιαχνεται το προβλημα εχει αποκλειστει? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ας αποκτήσουμε όλοι πλέον καταναλωτική συνείδηση και μην επιτρέπουμε με την συμπεριφορά μας να διαιωνίζεται αυτού του είδους η συμπεριφορά από τους καταστηματάρχες εις βάρος μας. |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα σε ολους..λοιπον εχω νεοτερα..πηρα το ινστιτουτο καταναλωτων και μου ειπε οτι τα αρθρο 554 554 μου εξασφαλιζουν την εγγυηση των 2 χρονων...μου ειπανε επισης οτι αν κινηθω δικαστικα,σε περιπτωση που δε μου το αλλαξουνε το μονο σιγουρο ειναι οτι θα δικαιωθω..αυτο και μονο μου αρκει για να συνεχισω τις ενεργειες μου..ελπιζω να με ακουσουνε και στο καταστημα για να μην το τραβηξουμε στα ακρα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Well done my friend ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μιλησα επισης με την ξαδερφη μου που εινα ιδικηγορος για αστικα συμβαντα και μου ειπε οτι σε περιπτωση που δικαιωθω(αυτο μπορει να παρει απο 2-4 χρονια)εννοειται τα εξοδα του δικαστηριου πανε στο καταστημα..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα φτάσεις μέχρι δικαστήριο φίλε μου. Η σειρά που πρέπει ν' ακολουθήσεις είναι η εξής:
Πας στο κατάστημα ξανά και τους λες ότι ενημερώθηκες από ΙΝ. ΚΑΤΑΝ/ΤΗ και έχεις εγγύηση. Τους ρωτάς απλά χωρίς φωνές και φασαρίες τι προτίθενται να κάνουν για να σε καλύψουν. Αν επιμείνουν στις θέσεις τους, τους ενημερώνεις ότι θα καταθέσεις σχετική αγωγή και μήνυση, ότι εν πάση περιπτώσει θα ασκήσεις το νόμιμο δικαίωμά σου. Εκεί πιθανά θα υπάρξει αλλαγή πλεύσης από το κατάστημα. Αν όχι, πας στην ξαδέρφη σου και συντάσσεστε ένα εξώδικο (το απαραίτητο μπλα μπλα θα το ξέρει η δικηγόρος), το οποίο κι επιδίδεις με Δικαστικό Επιμελητή (κόστος περίπου κανένα 50ευρω), με το οποίο τους καλείς να συμμορφωθούν (είναι και ο μόνος τρόπος ν' αποδείξεις στο δικαστήριο ότι ενημέρωσες για το πρόβλημα - δεν υπάρχουν συστημένες επιστολές κλπ). Η συνέχεια έχει δύο δρόμους: α) σου δίνουν καινούριο και όλα καλά β) Δικαστήριο με βέβαιη την θετική για σένα έκβαση της υπόθεσης αλλά χρονοβόρο. Γνώμη μου και μόνο είναι ότι μετά τη σχετική γκρίνια θα πάρεις το νέο σου ενυδρείο χωρίς να μπουν στη διαδικασία να πάνε σε δικαστήριο. Απλά φρόντισε να είσαι κόσμιος και ήρεμος στις κουβέντες σου με το κατάστημα. Με φωνές και τσαμπουκάδες το όποιο δίκιο σου το χάνεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΙΔΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ | kostastsod | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 06-04-11 08:39 |
ΠΑΙΔΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ | kostastsod | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 04-04-11 10:02 |
Παιδες εχω ξενερωσει..Σκευτομαι να κλεισω το ενυδρειο μου | Savou | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-12-10 00:02 |
Βανάκι EHEIM 2213 ραγισμένο. | ispyii | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 03-02-10 01:38 |
Παιδες μια ερωτηση. | Avaya | Παραλία - Beach Bar | 3 | 22-04-08 10:18 |