|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια είσαστε ΤΕΛΕΙΟΙ σας υπερευχαριστω απο την καρδια μου. εχω αγχωθει πολυ.. απορω πως αυτη η ξυλινη βαση θα κραταει τοσα κιλα...
Είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ απο ενυδρεια, ξερω ελαχιστα, διαβαζω για μπολια κλπ, ο πετσοπας μου ειπε θα μου το στησει το φιλτρο κ θα βαλω ψαρια σε 9 μερες... αγνωστο τι θα κανει... Με φοβισαν οσα γραφουν για τα anubia οτι ειναι κινεζικα, κ μου ειπε και φιλος με ενυδρεια οτι εχουν ολο προβληματα. Αντιθετως στα πετσοπ μου ειπαν (πηγα σε 2 της ιδιας αλυσιδας) οτι τα anubia ειναι πολυ καλυτερα. και οντως το τζαμι ειναι πιο παχυ των anubia... Αρα λετε κραταω (δηλαδη παραλαμβανω) anubia??? περνει αυτοματες ταιστρες κλπ (γιατι καποιες φορες λογω δουλειας λειπω μέχρι και 18 μέρες) σπανια μεν αλλα λειπω.. και οχι δεν εχω Κανεναν να κανει κατι στο σπιτι... τωρα το τι ψαρια θα βαλω.. αγνωστο.. δε ξερω δεν εχω ιδεα... θα θελα παντως να γενανε ευκολα, να βλεπω οικογενειες.. ![]() το δευτερο κομματι που με αγχωνει ειναι η αισθητικη.. ολα αυτα τα φυτεμενα κλπ και οσα μεσα κανουν αυτο το καφε πρασινο δε με τρελενουν με τιποτα.. ειδα ενα στο γνωστο πετσοπ στη λ. κηφισιας (αλυσιδα) το εχει φτιαξει ο ιχθυολογος εκει Τ Ε Λ Ε Ι Ο!! με λευκογκρι αμμο, και κορμους δεντρου κρεμασμενους απο πανω.. τιποτα αλλο... τελειο... Η θα προτιμουσα με βραχους σα μαρμαρινους μεσα.... να μην εχει πρασινο κατασταση ![]() Ψαχνω φωτος στο ιντερνετ αλλα δε βρισκω κατι τετοιο... Παιδες και παλι σας ΧΙΛΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
thanks φιλε μου... στο παρελθόν μου έχει φτιάξει ενυδρειάς ένα ενυδρειο... εφερε κατι σε ενα κουβα σα σακουλα με λασπη, ειχε κ ενα κουβα βρομονερο
![]() απλα αυτη τη στιγμη δε μπορω να επομισθω το κοστος του ενυδρειά... νο γουει... ![]() ΣΟΣ::: Παιδες κατι πολυ σημαντικο.. μια κ με συμβουλευετε κ σας εμπιστευομαι τυφλα, οκ κραταω το παρραγελθεν anubias... αλλα... φιλτρο??? για 270λτ (1,20 χ 45 χ 65) τι φιλτρο να βαλω? δε με νοιαζει τοσο το να χαλασει αν χαλασει οσο το να μη πλυμιρισει το σπιτι αν λειπω.. χαος μετα... πρεπει το πρωι να παρω το φιλτρο κ δε ξερω τι και απο που... η γνωστη αλυσιδα δινει τετρα/τερα ? καπως ετσι, αλλα δε διαβασα τα καλυτερα.. eihem μπορει να με βοηθησει καποιος απο που μπορω να παρω???σε πμ εστω (μενω γλυφαδα αλλα δουλευω μαρουσι, αρα κανω ολληη αυτη τη διαδρομη.. εξαιρειται το κεντρο φυσικα ![]() λεγοντας οτι δυσκολα θα ψοφησουν απο την πεινα, αφηνεις το υπονοουμενο οτι μπορει να φωφησουν απο αλλα?? (πχ αμμωνιες κλπ??) με φοβιζει κ αυτο ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναι μαλλον μπολι.. δε πληρωσα.. πληρωσα για την κατασκευη του.. τωρα αυτο το αγοραζω απο γνωστη αλυσιδα... ο ενυδρειας εκανε τελεια δουλεια κ αν ποτε χρειαστει καποιος μπορω να τον προτεινω σε πμ.. τέλειος.. αλλα τωρα αυτο που φτιαχνω το φτιαχνω μονος κ δε θελω να ζαλισω ανθρωπους που δεν εχουν ορεξη... (ζαλιζω εσας και ζητω συγνωμη γιαυτο).
Μπολι θα ηθελα ναι, θα βαλω αγγελια.. βασικα πρεπει να παρω το φιλτρο πρωτα και δε ξερω τι αλλο θα χρειαστω... Μπορεις να μου στειλεις σε παρακαλω πμ με μαγαζι Αθηνα??? βρηκα ενα αλεξανδρας αλλα το εχει πανακριβα (σε σχεση με τον.. κουμουλο ![]() Γιαυτο θελω καλο φιλτρο για να με καλυπτει αν λειψω 18-19 μερες μια φορα στο τοσο... δηλαδη να σκεφτουμε και αυτο τον παραγωντα... της 18ημερης απουσιας χωρις κανεις να πατησει σπιτι... Χιλια ευχαριστω για την υπομονη και βοηθεια!!! mod note : μετέφερα εδώ την ερώτηση σου για να είναι όλα συγκεντρωμένα ![]() φιλοι μου, πηρα ενα ενυδρειο anubis 270λτ (120χ45χ65), θα ηθελα βοηθεια στην επιλογη φιλτρου.. δε ξερω ακομα τι ψαρια θα βαλω, ξερω ομως οτι καποιες φορες θα λειπω αρκετα (17-18 μερες απο το σπιτι) και θα θελα να με καλυπτει καπως το θεμα φιλτρου... Θα εκτιμουσα απιστευτα τη γνωμη σας! Ευχαριστω πολύ!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 06-07-11 στις 07:57 |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε παραγγελία φίλε μου ένα εξωτερικό φίλτρο από δω
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...fID=&show=grid και θα έρθει στο σπίτι σου (και σε καλή τιμή) Αν δεν έχεις πρόβλημα η γνώμη μου είναι να πάρεις όσο το δυνατό μεγαλύτερο και με ροή 4-5 φορές τον όγκο του ενυδρείου σου (σε αντίστοιχα λίτρα έχω ένα εσωτερικό + το eheim 2080) [να ρωτάς εδώ τα πάντα πριν κάνεις οτιδήποτε και όλα θα πάνε καλά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία αρα για τα λίτρα μου ποιο προτείνετε?????
+ θέλω και εσωτερικό?????????????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στον χώρο ζητά βοήθεια....Νέο φίλτρο και τι θα βάλω και που?? | gtok34 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 73 | 15-08-10 23:20 |
στον αφρο...?? | thanasis76 | Malawi | 8 | 03-08-08 17:46 |
βοηθεια στον ασχετο.. | inser | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 14 | 16-07-07 21:41 |
Μια βοήθεια στον νέο; | VAGELIS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 14-05-03 09:22 |