|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο εγινε φανταστικο!!!καλα ρε θηριο,μεσα στο τζακι εβαλες ενυδρειο??
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι νεότερο από το ενυδρείο?
Τα ψαράκια τα βρήκες? Όταν τα βάλεις βάλε και φωτογραφίες.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τόκανες βρε θηρίο!
Μπράβο πολύ ψαγμένο και όμορφο! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο....παρα μα παρα μα παρα πολυ ωραιο!! Καλη συνεχεια....περιμενουμε...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο φιλε μου.
![]() Τελος του μηνα παω κι εγω προς Ασια μερια. Αν μπορεις πες μας μερικες πληροφοριες για τα ποταμια της ΝΑ Ασιας κ κυριως αυτα αργης ροης.Θα με βοηθουσες πολυ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο, αλλά με 2 ενστάσεις ..
1. θεωρώ πως το σφουγγάρι δεν θα είναι αρκετό για την βιολογία που χρειάζεσαι. 2. Για να καθαρίσεις το σφουγγάρι και ειδικά για να καθαρίσεις ή να αντικαταστήσεις τον σωλήνα που πάει από τον κυκλοφοριτη στην άλλη μεριά του ενυδρείου θα κάνεις το ενυδρείο σου μαντάρα μιας και είναι από κάτω από την άμμο σου.
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Το αισθητικό αποτέλεσμα με ικανοποιεί κι εμένα γιατί είναι λιτό και από κοντά μοιάζει πολύ φυσικό (οι φωτογραφίες είναι από κινητό και το αδικούν).
Ψαράκια θα αναζητήσω ξανά από Σεπτέμβρη καθώς λόγω απουσίας (διακοπών) τον Αύγουστο, δεν έκανα πολύ διεξοδική αναζήτηση... Σχετικά με τη φίλτρανση, υπάρχει και ένα μικρό κρεμαστό eheim liberty 2040 (δε φαίνεται στις φωτο), με ροή σαν καταρρακτάκι στην αριστερή πλευρά και με προέκταση στην εισαγωγή ώστε να τραβάει από τέρμα δεξιά όπως και ο κυκλοφορητής. Το συγκεκριμένο φιλτράκι επιλέχθηκε γιατί η έξοδος είναι σαν καταρράκτης και οξυγονώνει το νερό, δεν κόβει λίτρα από το ενυδρείο και ταυτόχρονα ήταν φθηνό και μικρής κατανάλωσης... Αυτό που με προβληματίζει με το συγκεκριμένο ενυδρείο και τα ψαράκια που πρόκειται να φιλοξενήσει, είναι η έλλειψη άλγης... Η βιοτοπική προσέγγιση και οι διατροφικές ανάγκες των ψαριών απαιτούν οι στρογγυλές πέτρες και το τζάμι να καλύπτονται από άλγη, πράγμα που δεν φαίνεται να συμβαίνει μέχρι στιγμής... Η μόνη λύση που μου έχει προταθεί σε άλλο θρεντ και φαίνεται αξιόπιστη, είναι η μεταφορά κάποιων μεγάλων πετρών (με εναλλαγή) σε άλλο δοχείο που θα βρίσκεται καθημερινά στον ήλιο και μετά στο ενυδρείο... Έχω όμως κάποιες αναστολές για το αν αυτό είναι ασφαλές για τα ψάρια... Μήπως δλδ στο στάσιμο νερό του εξωτερικού δοχείου, αναπτυχθούν βλαβεροί μικροοργανισμοί ή κάτι άλλο... Θα πρέπει να ψάξω λιγάκι το κεφάλαιο "καλλιέργεια άλγης" γιατί είμαι άσχετος... Αν ξέρετε κάτι σχετικό θα το εκτιμούσα πολύ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή και στήσιμο 2μετρου Orinoco river tank... | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 461 | 12-09-16 09:51 |
Asia Pacific Shrimp Contest 2010 | Raven | Γαρίδες | 12 | 10-12-10 11:08 |
250 lt Biotope UPEMBA LAKES & LUALABA RIVER - KONGO | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 21 | 24-02-09 14:59 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |