|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κριμα αυτο θα πει κακο τυχεια
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ακριβως,απο την αρχη στραβα,πολυ στραβα....
|
|
||||
|
||||
![]()
απο τα ψαρια ελιωσαν τελικα τα πτερυγια και αρχισα τα χανω σιγα σιγα,προσθεσα και αλλο ψαρι απο την ιδια λιμνη και βλεπω οτι και αυτο κολλησε!!τα ψαρια θα βγουνε,τι πρεπει να κανω για να χρησιμοποιησω το ενυδρειο για αλλα ψαρια και να μην κολλησουν και αυτα?
να πλυνω αμμο,πετρες,φιλτρο? |
|
||||
|
||||
![]()
ετσει οπος εγηνε εγω θα εκανα αυτο που λες ολα απο την αρχη ξεστησιμο πλυσημο κ απο την αρχη!!
κριμα παντως ![]() αλλα ας πουνε κ η ποιο εμπηρη γνωμη κ λυση!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα υπάρχουν; Έχω αντιμετωπίσει την ίδια ασθένεια σε μονομάχο με αυτό, μετά από αποτυχία στο melafix.
http://www.sera.de/gr/produkte/suess...-baktopur.html Για εμένα πρέπει να το παλέψεις και με αυτό. Τα ψάρια το αξίζουν. Εννοείται εκτός ενυδρείου. Με αεραντλία ένα ένα ψάρι σε δοχειάκι, για μισάωρο (διάβασε και τις οδηγίες, δεν θυμάμαι πόση ώρα θέλει). |
|
||||
|
||||
![]()
4 εμειναν!!δυσκολο να τα καταφερουν εχουν λιωσει κυριολεκτηκα!!!
το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως θα καθαρισω το ενυδρειο για να μπουνε αλλα μεσα!! οποιος γνωριζει ας βοηθησει!! |
|
||||
|
||||
![]()
kανεις δεν ξερει????????????????????????????????????????????? ????????????/
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι αυτα!!!! | nicpapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 22-01-11 11:27 |
Τι ειναι αυτα? | beat89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 09-01-11 01:14 |
Αυτα τα ψαρακια ταιριαζουν? | greemlin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 08-05-09 22:42 |
Τι ειναι αυτα???? | tazkorinthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 24-02-09 04:53 |
τι ειναι αυτα? | panoscorfu | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 02-01-09 23:12 |