|
|
||||
|
||||
![]()
ε οχι δεν λεω για τετοιες καταστασεις αλλα για φυσιολογικα πραγματα μεσα στα ορια
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα και παλι...νομιζω πως δε θα εχει καλη καταληξη το ενυδρειο μου...μολις γυρισα σπιτι χρησιμοποιησα ενα φακο για να δω αναμεσα απο το ενυδρειο και τοεπιπλο και διαπιστωσα σαν να εχει ανοιξει..ριχτε μια ματια στο φωτογραφια που ανεβασα...λογικα σημερα θα το αδειασω...αρα κανω ανοιχτη προταση μηπως καποιος φιλοξενησει τα ψαρακια μου μεχρι να δω τι θα κανω..μπορει και να μην τα ξαναπαρω πισω αν δεν παρω αλλο ενυδρειο..θα φτιαξω και αγγελια σε λιγη ωρα..οριστε η φωτογραφια
![]() ------------------------- υγ το ενυδρειο ειναι λιγοτερο απο 2 χρονων τελικα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georot1981 : 05-07-11 στις 07:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αναλογα το ενυδρειο μπορει να εχει 2 χρονια για τα ηλεκτρικα μερη ομως 5 χρονια εγγυηση στις κολλησεις.
Αν δεν εχεις επεμβει στο ενυδρειο (πχ να ξεκολλησεις το εσωτερικο φιλτρο απο ενα juwel) η εγγυηση δεν χανεται. Επικοινωνησε πρωτα με το καταστημα και ρωτησε ποσα χρονια εχει εγγυηση ενα ενυδρειο σαν το δικο σου στις κολλησεις. Μετα, αναλογα την απαντηση προχωρα στις διαδικασιες. Πρωτα σιγουρεψου πως δεν ειναι υδρατμοι και δεν ξεκινανε απο το καπακι καπου και κατεβαινουν.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΙΔΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ | kostastsod | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 06-04-11 08:39 |
ΠΑΙΔΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ | kostastsod | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 04-04-11 10:02 |
Παιδες εχω ξενερωσει..Σκευτομαι να κλεισω το ενυδρειο μου | Savou | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-12-10 00:02 |
Βανάκι EHEIM 2213 ραγισμένο. | ispyii | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 03-02-10 01:38 |
Παιδες μια ερωτηση. | Avaya | Παραλία - Beach Bar | 3 | 22-04-08 10:18 |