|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα μηπως ειναι υδρατμοι και τρεχουν-σταζουν απο πισω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να ειναι πολλα πραγματα ... ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο!
Πρεπει να το δεις και να διαπιστωσεις απο που ειναι αυτα τα νερα ... Ολα τα ενυδρεια εχουν εγγυηση αλλα θα πρεπει να επικοινωνησεις με το καταστημα αν σε καλυπτει μετα απο 3 χρονια (δυσκολο το βλεπω)!
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς, καλοκαίρι με τον καιρό που έχει αυτές τις μέρες, το βλέπω δύσκολο να είναι υδρατμοί. Επίσης, μετά 3 χρόνια δε νομίζω ότι έχεις εγγύηση.
Βασικά το πρώτο σου μέλημα είναι να το δεις ο ίδιος και αν όντως στάζει η μόνη λύση είναι άδειασμα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ισα-ισα που ειναι μεγαλυτερη η θερμοκρασια αρα μεγαλυτερη και η εξατμιση... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ε οχι δεν λεω για τετοιες καταστασεις αλλα για φυσιολογικα πραγματα μεσα στα ορια
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα και παλι...νομιζω πως δε θα εχει καλη καταληξη το ενυδρειο μου...μολις γυρισα σπιτι χρησιμοποιησα ενα φακο για να δω αναμεσα απο το ενυδρειο και τοεπιπλο και διαπιστωσα σαν να εχει ανοιξει..ριχτε μια ματια στο φωτογραφια που ανεβασα...λογικα σημερα θα το αδειασω...αρα κανω ανοιχτη προταση μηπως καποιος φιλοξενησει τα ψαρακια μου μεχρι να δω τι θα κανω..μπορει και να μην τα ξαναπαρω πισω αν δεν παρω αλλο ενυδρειο..θα φτιαξω και αγγελια σε λιγη ωρα..οριστε η φωτογραφια
![]() ------------------------- υγ το ενυδρειο ειναι λιγοτερο απο 2 χρονων τελικα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georot1981 : 05-07-11 στις 07:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Μακάρι να κάνω λάθος πάντως... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 05-07-11 στις 08:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου ακρη εβγαλες????
|
|
||||
|
||||
![]()
μολις πηρα τηλεφωνο το καταστημα και μου ειπε οτι εχει εγγυηση 2 χρονια...μου ειπε να παρω αυριο τηλ να επικοινωνησω με τον υπευθυνο...για να δουμε τι θα κανουμε...το καλο ειναι οτι ειμια μεσα στην εγγυηση..τωρα να δουμε τι θα κανουμε
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΙΔΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ | kostastsod | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 06-04-11 08:39 |
ΠΑΙΔΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ | kostastsod | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 04-04-11 10:02 |
Παιδες εχω ξενερωσει..Σκευτομαι να κλεισω το ενυδρειο μου | Savou | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-12-10 00:02 |
Βανάκι EHEIM 2213 ραγισμένο. | ispyii | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 03-02-10 01:38 |
Παιδες μια ερωτηση. | Avaya | Παραλία - Beach Bar | 3 | 22-04-08 10:18 |