|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε να τα πουμε για ακομα μια φορα γιατι μπηκε το καλοκαιρι κ ολο κ καποιοι θα φυγουν.Λοιπον,συναντηση στο καφε νεον,στην Τριων ναυαρχων.Τεταρτη στις 6 το απογευμα.Οκ?
Να γνωρισουμε κ τους νεους. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μεσα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() μεσα κι εγω!
|
||||
|
||||
![]()
Να έρθεις ξυρισμένος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα μολις γυρισα απο την συναντηση.
6 ωρες με τον Χαλβα.Με πονεσε το κεφαλι μου. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έφυγες νωρίς, 1 ακριβώς το σχολάσαμε χα,χα.
Αυτό δεν είναι συνάντηση, Αρμένικη βίζιτα το λένε στο χωριό μου. Ο σερβιτόρος στο τσακ δεν έβγαλε το σκουπόξυλο για να ξεκουμπιστούμε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ήξερα ότι θα το κρατούσατε τόσο θα περνούσα να σας γνωρίσω. Κατά τις 7 τελείωσα από έναν πελάτη μου, ήθελα να έρθω αλλά υπολόγισα ότι θα σας πετύχαινα στην αναχώρηση. Οπότε την επόμενη θα πάρω τηλ. για να βεβαιωθώ. Επίσης τώρα που καλοκαίριασε δεν σκέπτεστε αλλαγή τόπου συνάντησης, κάπου πιό "θαλασσινά" βρε παιδί μου και όχι μέσα στην τσιμεντούπολη??? |
|
||||
|
||||
![]()
Επρεπε να ερθεις οτι ωρα τελειωνες.Οι συναντησεις κρατανε τουλαχιστον ενα 3ωρο.Οσο για το πιο θαλασσινα,ελα στην επομενη συναντηση κ το κανονιζουμε απο κοντα.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ευρεση μπολιου στην πατρα | Koninos | Greek Aquarist's Boards | 5 | 22-11-10 14:48 |
Συναντηση στην Πατρα.... | Takis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 22 | 26-03-07 22:17 |