|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει περίπτωση να ανέβει κάποια φωτογραφία του συντριβανιού? Ανάλογα θα μπορούσα να σου πω δυο-τρεις επιλογές.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι λιγο δυσκολο αν θελεις πες μου τι επιλογες εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει καποιος να μου πει τι εξοπλισμο θελει μια λιμνη?
|
||||
|
||||
![]()
Ηλία, χωρίς να γνωρίζω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συντριβανάκι, δεν είμαι σε θέση να απαντήσω με κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Πρέπει να ξέρω πόσο βάθος έχει, πόση επιφάνεια, αν υπάρχει ήλιος, πόσες και ποιές ώρες της ημέρας.
Για να τρέξει σωστά μια λίμνη χωρίς φυτά θα χρειαστεί αντλία, ένα φίλτρο αναλόγως λίτρων και ιχθυοφόρτωσης, UV στην περίπτωση όπου δεν θα υπάρξουν ανταγωνιστές της άλγης (φυτά)...αυτά! Για 500 λίτρα μπορεί εύκολα ο φίλος σου να κατασκευάσει ένα φίλτρο που δεν θα του κοστήσει πολλά χρήματα, αλλά μπορεί να αγοράσει και ένα της αγοράς, είτε πιεστικό, είτε ανοικτού τύπου.
|
||||
|
||||
![]()
Την βλεπει ο ηλιος τι περισσοτερες ωρες της μερας δεν θελει να βαλει πολλα ψαρια μεσα τωρα το φιλτρο ειναι το θεμα το μονο που εχει ειναι μια αντλια που κανει κυκλο το νερο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα χρειαστεί φίλτρο!!! Όλες οι γνωστές μάρκες έχουν στην αγορά έτοιμα φίλτρα σειράς (POND) για τόσο λίγα λίτρα, οπότε μπορεί να ψάξει, να επιλέξει και αν θέλει πριν προχωρήσει στην αγορά μπορεί να μας ρωτήσει. Τουλάχιστον εγώ, θα πρότεινα χρήση UV για το λόγο ότι το βλέπω λιγάκι δύσκολο να συνδυάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα συντριβανάκι και φυτά!
|
||||
|
||||
![]()
Το εχει σαν συντριβανακι οποτε θελει αεραντλι και ενα φιλτρο.Να ρωτησω και κατι αλλο τα φυτα επιφανειας που ειναι για τα ενυδρεια οπως pistia stratiotes κανουν για τις λιμνες αν κανουν να του δωσω.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θανατος | nikos6 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 01-11-09 09:44 |
θανατος.... | thanasis76 | Malawi | 32 | 05-10-08 00:10 |
θανατοσ γκαπι! | baso_21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 21-05-08 14:24 |
θανατος ψαριων | docrx8 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 05-05-08 16:56 |
ΘΑΝΑΤΟΣ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:33 |