|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε.. το εσωσες το καημενο
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά χθες βρήκα ένα άλλο σπουργίτι αλλά ήταν νεογέννητο γιατι δεν είχε πούπουλα και δεν είχε ανοίξει τα μάτια του .Κατάφερα να το βάλω κι αυτό πίσω στην φωλιά του .Το κακό είναι ότι σήμερα βρήκα άλλα 2 νεκρα !
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
κατω απ την ιδια φωλια τα ειδες; μηπως τα πεταει η μανα επειδη ειναια ρρωστα να μην κολλησουν τα αλλα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να είχε γεννήσει κάποιος κούκος στη φωλιά και το μικρό κουκάκι πετάει τα άλλα μικρά εκτός φωλιάς.
http://www.youtube.com/watch?v=g5-90...eature=related |
|
||||
|
||||
![]()
Λάζαρος :όχι πρέπει να της έπεσαν όταν πέταγε .
Maverick:Δεν τα πέταξε κούκος είδα πως ήταν η φωλιά ,μέσα ήταν η μάνα του με τα άλλα τα μικρα .
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδιά . Βρήκα και γω χτες ένα σπουργιτακι στο μπαλκόνι μου και το μαζεψα. Έχει λίγα φτερά αλλα δεν μπορει να πετάξει. Φωλιά δεν φαίνεται κάπου . Το ταισα αυγό και το έδωσα νερό. Το πρωι ήρθε η μάνα του μάλλον αλλα δε μπορούσε να κάνει κάτι. Δεν το ταισε καν γιατι μάλλον φοβόταν . Κάθε ποτε πρέπει να το ταιζω λέτε; Το αυγό καλο είναι ή θελει κάτι άλλο;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Το μικρό μου φυτεμένο | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 13-03-11 02:22 |
Το Μικρό μου Ενυδρείο :P | Perotas | Reef | 32 | 08-05-10 13:25 |
Άλλο ένα μικρό. | Τσιόνογλου Σταύρος | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 20-10-08 08:15 |
10 μικρά ψαράκια!... | memy | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 6 | 09-10-06 21:14 |