|
|
||||
|
||||
![]()
Ε τοτε γιατι ρωτας?
|
|||
|
|||
![]()
aπανοτες αλλαγες νερου εκανα τις 2-3 τελευτεες μερες γυρω στο 30%. εριξα αντιχλωριο,δε ταισα σημερα και προσθεσα υλικο στο φιλτρο κατα της αμωνιας(το ειχα απο πριν)...εξακουλουθω να πιστευω πως εχει καποια σχεση το υπεβολικα(στο ματι)βρωμικο νερο....
υ.γ.υπαρχει περιπτωση να εχει σχεση αυτο με καποιυα κοματακια ξυλου που εχου μηνει μεσα στο ενυδρειο και μαλλον εχουν σαπισει???????? |
|
||||
|
||||
![]()
αν ανεβαζες και καμια φωτο θα βοηθουσε περισσοτερο.
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε δυστηχως εχει χαλασει η μηχανη...
|
|
||||
|
||||
![]()
οποτε μεχρι να παρεις τα τεστ καθημερινες αλλαγες...
απο θερμοκρασια τι εχεις? φιλε μου να καταλαβεις οτι εδω μεσα δεν σε μαλωνει κανεις εμεις να βοηθησουμε προσπαθουμε ![]() ------------------------- Παράθεση:
η τα ψαρια του πετσοπα να ειναι αποτελειωμενα ηδη... ο συνδιασμοσ και των δυο ειναι θανατηφορος ![]() επισης μπορει να μην κανεις ουτε καλη προσαρμογη στα ψαρια οταν τα βαζεις στο ενυδρειο σου πραγμα που για εμενα ειναι πολυ σημαντικο αυτο λεει η <<πειρα>> μου οσο καιρο ασχολουμαι..που ειναι και λιγοσ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 03-07-11 στις 21:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
μην ανυσηχεις ξερω πως δεν με μαλωνει κανεις?): Smt045: Smt023: Smt023: Smt023θερμοκρασια 27..αν κανω 20%-30% μερα παραμερα ειναι καλο?μακαρονι να βαλω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν δεν εχεις κανε υπομονη και ξεκινα ξανα απο την αρχη το στρωσιμο η σωστη αρχη ειναι το παν για την συνεχεια... ολοι ετσι την παταμε στην αρχη...αν εχεις υπομονη εισαι σε καλο δρομο |
|
|||
|
|||
![]()
αλον μονομαχο ποτε να ρισκαρω να παρω?
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχουμε και λεμε....αλλαγες κανω με αντιχλωριο και με ενεργα βακτηρια...βιολογικο υλικο θα παρω μακαρονι...τεστ ολο και καποιο θα βρω να παρω.....μπολι θα μου δωσει ο ξαδερφος...και απο οτι καταλαβα το ΝΟ3 μου πρεπει να ειναι μικροτερι του 10?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννα και θανατοι!!! | manos_samos | Ζωοτόκα | 6 | 12-04-11 22:12 |
θανατοι guppies.. | ΣΠΥΡΟΣ ΤΖ | Ζωοτόκα | 2 | 11-04-11 16:18 |
Αιφνιδιοι θανατοι!! | vaspiou | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 66 | 21-01-11 01:26 |
ξαφνικοι θανατοι.. | yannakis | Ζωοτόκα | 1 | 24-06-10 21:09 |
θανατοι Iriatherina | Raven | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 27 | 23-01-09 18:15 |