|
|
||||
|
||||
![]()
ωω ναιιι
ο κοτσιφος που μεγαλωσα ηταν αρσενικος τελικα! 5 χρονια αργοτερα βρηκα και ενα θυληκο και μεγαλωσα τωρα...ειναι μαζι κοιμουνται μαζι ολα μαζι! εκτος απο μωρα δεν λενε να ζευγαρωσουν... παντως αυτος ο μαφιοζος με το φωσφοριζε ραμφος καταλαβαινει τα παντα επισης ειναι φωνακλας και καθε ανοιξη-καλοκαιρι μου κανει τον κοκορα τωρα το μικρο που βρηκα ειναι ενα καφε σπουργιτακι που καθεται συνεχως στο χερι μου επισης κοιμαται λιγο πανω μου και μολις πριν λιγο εφαγε στο κλουβακι του μιλαει λιγο ανυπομονω να δω το φυλο του
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα ωραιο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Πριν λίγο έφτασα Αθήνα ,τελικά κατάφερα με πολύ κόπο να το βάλω στη φωλιά του .
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε.. το εσωσες το καημενο
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά χθες βρήκα ένα άλλο σπουργίτι αλλά ήταν νεογέννητο γιατι δεν είχε πούπουλα και δεν είχε ανοίξει τα μάτια του .Κατάφερα να το βάλω κι αυτό πίσω στην φωλιά του .Το κακό είναι ότι σήμερα βρήκα άλλα 2 νεκρα !
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
κατω απ την ιδια φωλια τα ειδες; μηπως τα πεταει η μανα επειδη ειναια ρρωστα να μην κολλησουν τα αλλα;
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν πιστευω να ειναι puppy bird?
σε ποσα λιτρα κλουβι το εχεις? ειναι στρωμενο? εμβολια του εκανες? τι θερμοκρασια εχεις στο δωματιο? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Το μικρό μου φυτεμένο | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 13-03-11 02:22 |
Το Μικρό μου Ενυδρείο :P | Perotas | Reef | 32 | 08-05-10 13:25 |
Άλλο ένα μικρό. | Τσιόνογλου Σταύρος | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 20-10-08 08:15 |
10 μικρά ψαράκια!... | memy | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 6 | 09-10-06 21:14 |