|
|
||||
|
||||
![]()
εαν εχεις οπτικη επαφη με την φωλια προσπασησε με κατι αυτοσχεδιο να το βαλεις πισω, π.χ. με ενα μεγαλο κονταρι που στην ακρη του θα δεσεις τον πατο ενο μπουκαλιου (κοκα κολα) κοβοντας λιγακι σε μια μερια ισα να βγαινει το πουλακι , θα το βαλεις μεσα θα σηκωσεις ευθεια το κονταρι και μολις φτασει στην φωλια θα το γυρεις να αδειάσει το πουλακι μεσα.
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασα ότι μου είπατε .Το κακό είναι ότι είμαι στο εξοχικό και σήμερα πρεπει να φύγω .
|
||||
|
||||
![]()
εχεις και γατες στο εξοχικο? αστο σε ενα οσο γινεται ψηλο σημειο κατω απο το δεντρο να μην το δουν οι θηρευτες.. ο νομος της φυσης ειναι αυτος..
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι γάτες δεν έχω ,αλλά και αυτές που έχουν οι γείτωνες δεν πλησιάζουν σχεδόν καθόλου .
|
||||
|
||||
![]()
θα ειναι ταισμενες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν φυγεις και δεν μπορεις να το βαλεις στη φωλια , να το αφησεις ετσι χυμα πανω σε καποιο δεντρο δεν θα εχει και πολυ τυχη, εκτος και αν του φτιαξεις καπια αυτοσχεδια φωλια απο κανα μπουκαλι , οσο και αν λες δεν υπαρχουν γατες δεν ξερεις τι μπορει να γηνει ... καπια μπορει να ξεφυτρωσει και να το κανει μαμ.
Αλλιως παρτο μαζι σου και ταιζε το εσυ περισσοτερη τυχη θαχει. Παλια φιλος μου που χε βρει ενα σπουργιτακι μικρο το χε βαλει σε φωλια απο καναρινι θηλυκό και πήγαινε και το ταιζε !!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μπες στο wild - anima.gr εχει οδηγιες για την φροντιδα του σπουργιτιου...
πολυ δυσκολη η φροντιδα απο ανθρωπο ενος σπουργιτιου..πεθαινουν ξαφνικα χωρις προφανη λογο και ενω δειχνουν υγιεστατα ελαχιστα πριν |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Το μικρό μου φυτεμένο | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 13-03-11 02:22 |
Το Μικρό μου Ενυδρείο :P | Perotas | Reef | 32 | 08-05-10 13:25 |
Άλλο ένα μικρό. | Τσιόνογλου Σταύρος | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 20-10-08 08:15 |
10 μικρά ψαράκια!... | memy | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 6 | 09-10-06 21:14 |