|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κιτα δεν σε χτυπαει το ρευμα απλα νιωθεις ενα μικρο τσιμπιματακι α και βεβαια σε μικρη ανοιχτη πληγη
|
||||
|
||||
![]()
Για βγάλε τον θερμαντήρα και μέτρησε. Ο φίλος πιο πάνω σωστά σου πρότεινε να βγάζεις μια-μια τις μπρίζες για να δείς από που προέρχεται η διαρροή.
Κατά την άποψη μου ... αποκλείεται να νιώθεις την τάση από τις μπαταρίες του θερμόμετρου.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το εχω κανει και ομως ητανε απο το θερμομετρο
|
||||
|
||||
![]()
Μια απορία - άσχετη: Γιατί ότι γράφεις βγαίνει σαν λινκ σε κάποιο google search?
|
|
||||
|
||||
![]() Απλά δεν γίνεται φίλε μου όπως σου είπαν και τα παιδιά να σε "χτυπάει" συνεχές ρεύμα χαμηλής τάσης (από μπαταρία δλδ). Αυτό που νιώθεις σαν τσίμπημα έρχεται σίγουρα από κάποια συσκευή που δουλεύει με εναλλασσόμενο κι έχει διαρροή. Αυτό είναι σίγουρο, όπως και το γεγονός ότι δεν έχεις ρελέ διαφυγής στον πίνακά σου. Οπότε ψάξε καλύτερα μην τηγανίσεις τα ψάρια σου. Και που 'σαι, κάνε κι έναν έλεγχο στις γειώσεις του σπιτιού σου. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ok
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμομετρο | kalagio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 10-05-11 00:20 |
θερμομετρο | ROULAMID | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 19-01-11 15:13 |
HELP Θερμομετρο!!!! | hotgates | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 05-09-08 10:47 |
θερμομετρο..... | dr.geo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 18-05-08 14:43 |