|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
διοξείδιο και Αφρική κολλάνε μιά χαρά για να ανθίζουν οι ανούμπιες συχνά και να μεγαλώνουν οι βαλισνέριες με φόρα
όπως και οι βολβίτες που δεν λέω ωραίοι είναι μεγάλοι και ώριμοι αλλά όταν έχεις πολλά βλαστάρια να μεγαλώνουν ταυτόχρονα είναι ωραιότεροι οι δε νυμφαίες γουστάρουν το διοξείδιο πολύ (και έχω κάνει και κάτι λίγους συμβιβασμούς στο "βιοτοπικό" του όλου θέματος με κάτι λίγα φυτάκια όχι και τόσο αφρικάνικα.........σσσσσσσσσ,μην το πείτε στα ψάρια μου,δεν έχουν καταλάβει τίποτα,τους είπα ότι είναι μεταλαγμένες ανούμπιες) ![]() θα βάλω μία καταπληκτική μαρμαρόπετρα που έχω βρεί σε έναν κουβά με νερό Α/Ο να δώ τι αντίδραση θα έχει με τις σκληρότητες μπορεί να εξυπηρετήσει διάφορες καταστάσεις |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντίστροφη όσμωση | evi_ch | Λοιπός εξοπλισμός | 7 | 30-05-09 13:33 |
Αντίστροφη όσμωση | poliko_selas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 18-07-08 22:38 |
Η πρώτη μου φορά!!!! | Iann_is | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 09-03-08 13:19 |
Αντίστροφη όσμωση | Λιβέρης Σταύρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 10-12-07 17:57 |
Αντίστροφη όσμωση | angel1984 | Λοιπός εξοπλισμός | 9 | 18-03-07 14:05 |